Nokia Lumia 800 - problemele cu bateria se rezolva saptamana asta

Nokia calca pe urmele Apple anuntand ca va lansa un patch software care rezolva problema bateriei telefonului cu sistem de operare Windows Phone 7, Lumia 800.

Chiar daca problemele de care sufera recent lansatul telefon cu Windows Phone 7, Lumia 800, au fost umbrite de problemele similare suferite de iPhone 4S, Nokia a lucrat la o solutie care sa rezolve situatia care va fi lansata in urmatoarele saptamani.

Nokia-Lumia-800

Dupa actualizarea Apple iOS 5.0.1 care a esuat in rezolvarea problemelor cu bateria, Nokia spera sa aiba mai mult succes spunand ca primele doua actualizari software vor fi lansate la inceputul lunii viitoare.

"O actualizare de la inceputul lunii decembrie va include imbunatatiri ale eficientei alimentarii," spune Nokia intr-o postare oficiala de pe forumul sau. A adaugat "O a doua actualizare de la inceputul lunii ianuarie va aduce imbunatatiri la durata de viata a bateriei si la incarcarea bateriei."

Caracteristici Nokia Lumia 800

Primul in ceea ce va deveni probabil o linie lunga de dispozitive Windows Phone 7, Lumia 800 a fost primit bine la scara larga cu designul sau elegant, rotund, din policarbonat pe care il gasesti MeeGo Nokia N9.

Disponibil in culorile negru, cyan si magenta, Nokia Lumia 800 benefeciaza de ecran AMOLED Clear Black de 3.7 inch cu procesor 1GHz single-core 512 MB de RAM alaturi de camera 8 megapixeli in partea din spate cu obiectiv Carl Zeiss si abilitati de inregistrare 720p HD.

Ce parere ai despre Nokia Lumia 800; ar putea duce Windows Phone 7 la nivelul la care merita?

Te gandesti sa te aliniezi la Windows Phone 7?

Cele mai citite