Samsung a lansat smartphone-ul Wave 3, cu ecran de 4 inch

Samsung a anuntat astazi lansarea pe piata a smartphone-ului de referinta Wave 3 de 4''. Initial lansat in Franta, Wave 3 va fi disponibil in acest an si in Germania, Italia, Rusia, precum si pe alte piete globale. Pe piata din Romania produsul va fi disponibil incepand cu aceasta saptamana.

''Smartphone-ul Wave 3 beneficiaza de puterea sistemului de operare bada 2.0, precum si de noua gama extinsa de aplicatii si servicii Samsung. Vom continua sa imbunatatim platforma noastra bada si ecosistemul de aplicatii pentru smartphone-urile Wave, prin dezvoltarea mai multor elemente inovatoare, aplicatii si servicii de continut'', a spus JK Shin, Presedinte Samsung Mobile Communications Business. ''Credem ca Wave 3 este un smartphone care demonstreaza cu adevarat angajamentul Samsung fata de platforma bada in industria mobila, si sper ca toti clientii din lume se vor bucura si vor profita de multitudinea de specificatii inovatoare.''

Stil si performanta

Plecand de la stilul deja cunoscut al seriei Wave, Samsung Wave 3 are un design atractiv, beneficiind de o carcasa de metal de 9.9 mm. Astfel, carcasa din aluminu subtire, dar in acelasi timp solida, este potrivita pentru utilizatorii cu un stil de viata activ.

Wave 3 dispune de un procesor impresionant de 1.4GHz si conectivitate HSPA 14.4 Mbps, care transforma complet experienta utilizatorului prin tranzitia lina a imaginilor si viteza ultrarapida de download. Capacitatea placii video incorporate permite utilizatorilor sa beneficieze de o rezolutia inalta a videoclipurilor in orice moment, iar codecul DivX ofera imagini clare, pentru cele mai bune cadre video.

Samsung-Wave-3

Rapid si intelligent cu bada 2.0

Samsung Wave 3 ruleaza pe platforma bada 2.0, oferind utilizatorilor o experienta unica: platforma bada si interfata Touchwiz UX. Capacitatile de personalizare sunt sporite de multifunctionalitatea telefonului, care le permite utilizatorilor sa activeze si sa execute mai multe aplicatii in acelasi timp. Ecranul de pornire Live Panel poate fi optimizat cu shortcut-uri instante catre continut si catre cele mai importante aplicatii. Totodata, gestiunea fisierelor de pe ecran – sustinute de accesul vizual 3D, de specificatiile multi-touch si de functiile de previzualizare tab-and-drag – este mai usoara si intuitiva ca niciodata. Intre timp, tehnologia integrata WiFi Direct ii scuteste pe utilizatori de efortul de a gasi retelele wireless, aceasta conectand dispozitivul direct la retelele WiFi disponibile.

Aplicatii si servicii imbunatatite pentru a-ti imbogati viata sociala

Samsung Wave 3 permite accesul la mii de aplicatii locale prin intermediul magazinului de aplicatii Samsung Apps. O data cu noul smartphone cu sistem de operare bada 2.0, Samsung Apps a fost imbunatatit printr-o interfata de utilizator optimizata, optiuni de achizitionare actualizate si serviciu de recomandare a aplicatiilor personalizate.

Noul serviciu imbunatatit Social Hub 2.0 vine in intampinarea utilizatorilor cu program ocupat si activ, prin integrarea mesajelor, SNS si email-urilor cu agenda si calendarul, pentru networking instant; afisand toate interactiunile sociale intr-un singur portal. Prin sistemul integrat Store & Player, Music Hub ofera o experienta muzicala deplina, oferind utilizatorilor accesul la mai mult de 12 milioane de melodii si posibilitatea de a personaliza complet fisierele cu muzica.

Samsung Wave 3 include, de asemenea, serviciul de mesagerie ChatON Samsung, care conecteza toti utilizatorii de retea mobila intr-o singura comunitate. Cu o logare usoara, care nu necesita parole sau ID-uri, ChatON integreaza direct informatiile de contact ale utilizatorilor, permitand o comunicare spontana, in doar cateva secunde, precum si impartasirea continutului in formate multiple – imagine, video, voce, contacte, calendar, cu scopul de a face chat-ul mai simplu si mai rapid ca niciodata. De asemenea, ChatON le permite utilizatorilor sa comunice cu mai multe contacte in acelasi timp.

Samsung-Wave-3-back

Prin lansarea smartphone-ului Wave 3, Samsung a introdus o gama larga de jocuri 3D si aplicatii LBS care beneficiaza din plin de sistemul de operare actualizat bada 2.0 si de noile specificatii hardware, precum Wi-Fi Direct si recunoastere vocala. Cuprinzand o gama diversa de categorii de jocuri, divertisment, educatie si utilitati, Samsung Apps va sarbatori lansarea sistemului de operare bada 2.0 prin promotia de descarcare gratuita a jocurilor Camcard, Skyview and The Adventures of Tintin: The Game, pentru o perioada limitata.

In plus, Samsung gazduieste un concurs global de aplicatii, bada 2.0 Power App Race'. Competitia este creata pentru a incuraja comunitatea de dezvoltatori bada prin premierea celei mai bune aplicatii bada 2.0 cu 1.000.000 de dolari. Castigatorul 'bada 2.0 Power App Race' va fi ales de public dintre cele mai bine vandute 10 aplicatii in magazinul Samsung Apps. Dezvoltatorii pot participa la concurs accesand site-ul developer.bada.com, inscriindu-se la concurs pana pe 31 decembrie.

Totodata, Samsung a demarat pe 15 noiembrie primului concurs de dezvoltare de aplicatii pentru bada dedicat pietei locale - bada Local Cup1, oferind premii totale in valoare de 34.000 de euro pentru cele mai inovatoare aplicatii. Concursul se va incheia pe 15 februarie anul viitor, iar castigatorii vor fi anuntati pe 16 februarie. Pentru mai multe detalii despre eveniment si mecanismul competitiei, puteti accesa www.badadeveloperscontest.ro.

Cele mai citite