Iti dau reducere 1% la PC Garage

Aproape un milion de console Xbox 360 au fost vandute saptamana trecuta

Chiar daca impatimitii jocurilor astepta deja consolele Sony PS4 si Xbox 720, Microsoft a inregistrat vanzari record saptamana trecuta pentru consola Xbox 360.

In ciuda faptului ca a implinit deja 10 ani si exista deja zvonuri legate de data de lansare a noii console Xbox 370, Microsoft a inregistrat cele mai mari vanzari de Xbox din istorie saptamana trecuta cu aproape un milion de console 360 vandute.

Livrand 960.000 de console Xbox saptamana trecuta, un numar uimitor de 800.000 de console in doar 24 de ore, Microsoft a depasit recordul inregistrat in saptamana anterioara si dispozitivul Kinect se alatura petrecerii in cinstea vanzarilor mari.

xbox360controller

Luand in considerare vanzarile din vinerea neagra si o serie de pachete pentru Craciun, Microsoft Kinect a participat la vanzarile record cu 750.000 de unitati vandute saptamana trecuta.

"Am vazut entuziasmul cumparatorilor fata de oferta noastra de vacanta pentru pasionatii de jocuri" spune Chris Homeister, directorul Home Entertainment de la Best Buy.

Pe care dintre cele trei console ti-ar placea sa te joci in saptamanile si lunile viitoare: Wii, PS3 sau Xbox 720?

Cele mai citite