Allview lanseaza Q2 Cloud - telefon mobil pentru business

Allview anunta lansarea telefonului Q2 Cloud, pentru segmentul business. Tastatura qwerty, sincronizare, hotspot, camera de 3.2 MP, conectivitate Wi-Fi si prin 3G HSDPA sunt doar o parte din caracteristicile noului model care se remarca prin diversitatea functiilor utile pentru viata profesionala si cea a aplicatiilor dedicate timpului liber.

Cu un design profesionist construit in aceeasi nota business noul Q2 Cloud are meniuri interactive, dublate de o grafica extrem de atractiva iar nuantele de culoare gri cu negru piano ale carcasei metalice ii confera o distinctie aparte si moderna.

''Q2 Cloud este proiectat pentru a oferi confortul unui telefon inteligent prin posibilitatea utilizarii a mai multor aplicatii Java concomitent, prin suportul Wi-Fi si 3G, optiunea Push& Go, hotspot si multe altele'' a declarat Silvia Soare, Manager Marketing Allview.

Q2 Cloud este un model prevazut cu functia de sincronizarea automata, prin care este posibila sincronizarea agendei, calendarului si a sarcinilor din telefon cu un server de sincronizare (de ex: Goosync, Hotmail), fara a folosi un cablu conectat la computer sau Bluetooth. Mai mult, telefonul faciliteaza transmiterea activitatilor direct in calendarul din Microsoft Outlook-ul partenerilor reducand timpul necesar stabilirii unei intalniri.

Modelul exceleaza la capitolul conectivitate, oferind alaturi de conectivitatea la internet prin Wi-Fi si 3G cu viteze de transfer de pana la 7,2 Mbps si functia hotspot prin care Q2 Cloud devine router 3G de internet permitand accesul simultan la internet a 8 utilizatori. Prin conexiunea 3G telefonul poate realiza si apelurilor video.

Utilizarea rapida si facila a telefonului este posibila prin functia Push&Go care deschide instant site-uri de socializare, Youtube, calendarul si aplicatii prestabilite. De asemenea, fiind un telefon multitasking, Q2 Cloud poate rula mai multe aplicatii in acelasi timp.

AllView-Q2-Cloud

Telefonul are presetate in meniu trei aplicatii: AplyStore, News si Stunnel. De aici pot fi descarcate aplicatii java gratuite, pot fi gasite setari pentru telefon in portalul Selfcare, intrebari frecvente, detalii despre service si cele mai recente stiri din toate domeniile de interes. Toate fisierele si documentele din telefon pot fi stocate in memoria interna sau pe cardul micro SD care poate ajunge pana la 32 GB.

In ceea ce priveste suportul multimedia, Q2 Cloud are player media, Bluetooth 2.1 care transmite semnal audio de inalta calitate (stereo) catre dispozitivele compatibile si camera foto de 3.2 MP cu functie de detectare a zambetului si a fetei si optiune de realizare a fotografiilor panoramice.

Allview Q2 Cloud poate fi gasit in retelele de magazine partenere si in mediul online la pretul de 499 lei.

 

{hwdvs-player}id=675|width=500|height=300|tpl=playeronly{/hwdvs-player}

Cele mai citite