Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Apare Battlefield 3: Back to Karkand

DICE, un studio apartinand Electronic Arts, a anuntat primul expansion digital pentru cel mai asteptat joc al anului - Battlefield 3: Back to Karkand. Oferind cea mai mare lansarea din istoria EA, Battlefield 3:  Back to Karkand este o continuare a celebrului joc si ofera jucatorilor mai mult din explozivul multiplayer, precum si un nou motiv de joaca a ceea ce Seth Schiesel (New York Times) numea ''cel mai realist shooter de pe piata''.

Utilizand puterea engine-ului Frostbite 2, Back to Karkand imbunatateste 4 dintre cele mai populare harti multiplayer din Batlefield 3 - Strike at Karkand, Wake Island, Gulf of Oman si Sharqi Peninsula, oferind noi nivele de distrugere. In plus fata de aceste 4 harti, jocul readuce in prim plan clasicul Conquest Assault Mode din Battlefield 2. Conquest Assault porneste o echipa care controleaza toate punctele de pe harta, in timp ce echipa adversa trebuie sa atace si sa preia steagurile.

Battlefield 3: Back to Karkand aduce 3 vehicule noi, 10 arme, 5 noi tipuri de placute (dog tags), 5 trofee si un nivel de persistenta, unde jucatorii incheie quest-urile pentru a debloca item-uri si a castiga recompense.

Disponibil pentru o saptamana, exclusiv pe Playstation Network, Battlefield 3: Back to Karkand va fi lansat pe 6 Decembrie pentru PS3 si ulterior, pe 13 Decembrie, pentru PC si Xbox.

Pretul lui Battlefield 3: Back to Karkand va fi de 14.99$. Expansion-ul este gratuit pentru cei care au facut precomanda si au cumparat editia limitata Battlefield 3.

 

battlefield-3

Cele mai citite

Error: No articles to display