Iti dau reducere 1% la PC Garage

Brother a fost inclusa pe lista 2011 Top 100 a Thomson Reuters

Brother Industries Ltd., companie specializata in tehnologii de imprimare si birotica, a fost inclusa pe lista 2011 Top 100 a Thomson Reuters, in Programul Top 100 Global Innovatorsm.

Thomson Reuters, cea mai importanta sursa de informatie inteligenta pentru companii si profesionisti, a identificat companiile lider din intreaga lume si a realizat un nou raport, care include Brother in Top 100.

Folosind analiza datelor despre patente si evaluarile aferente, metodologia raportului s-a concentrat asupra a patru criterii esentiale: rata de succes in aprobarea patentelor, raza globala de actiune a portofoliului acestora, influenta evaluata in citarea de patente si volumul lor global.

''Programul 2011 Top 100 Global Innovator al Thompson Reuters recunoaste acele organizatii care realizeaza un numar mare de inovatii, influentand astfel tehnologiile viitorului. Salutam aceste companii si pe liderii lor pentru spiritul inovator pe care il incurajeaza si pentru devotamentul cu care protejeaza valorile intelectuale'', a declarat David Brown, Presedintele IP Solutions din cadrul Thomson Reuters.

''Compania Brother este puternic implicata in inovatii in-house, iar faptul ca numele nostru apare pe lista marilor inovatori din intreaga lume reprezinta o recunoastere a acestui aspect. Echipele noastre de R&D se concentreaza pentru a dezvolta noi tehnologii care sa permita ofertei noastre de produse sa evolueze atat pentru clientii nostri din Romania, cat si din intreaga lume'', a declarat Monica Otlacan, Sales & Marketing Manager Brother Romania.

 

Brother-logo

Cele mai citite