Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Oracle da in judecata Google

Oracle acuza Google de faptul ca "a incalcat in mod repetat proprietatea intelectuala legata de Java a companiei Oracle".

Google ar putea fi blocat in lupta cu Oracle dupa ce producatorului de software i-a fost intentat un proces deoarece sistemul de operare Android incalca patentele Oracle pentru Java.

Incalcarea brevetului se spune ca a avut loc in timpul etapelor de dezvoltare a sistemuluid de operare pentru dispozitive mobile Google care este acum disponibil pe un numar din ce in ce mai mare de telefoane mobile si tablete.

Purtatoarea de cuvant Oracle, Karen Tillman, a lansat o declaratie in care sustine ca gigantii motorului de cautare " au incalcat constient, direct si repetat proprietatea intelectuala legata de Java a Oracle" in dezvoltarea sistemului Android.

Oracle a achizitionat recent tehnologia Java in cauza atunci cand s-a convenit asupra unui acord pentru a cumpara Sun Microsystems, anul trecut.

Google va trebui sa ia parte la procesul care a fost deschis joi la un tribunal din California.

Avand in vedere ca a fost recent anuntat faptul ca vanzarile de Android au crescut cu 886%, Google spera ca acest lucru sa nu strice reputatia in crestere a celui mai ravnit sistem de operare.

 

google android

Cele mai citite

Error: No articles to display