Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google confirma 10 miliarde de descarcari de aplicatii Android

Depasind 10 miliarde de descarcari de aplicatii si micsorand diferenta fata de platforma iOS Apple, Google ofera acum o serie de aplicatii Android ieftine.

Sistemul de operare pentru dispozitive mobile de un imens succes de la Google a atins un nou record. Rivalul iOS a confirmat ca a depasit 10 miliarde de descarcari de aplicatii in Android Market.

Google AndroidActivations_6_w500

Continuand sa creasca intr-un ritm uluitor, Google a facut un anunt pe blogul oficial spunand ca platforma pentru smartphone-uri si tablete a atins acum o cifra imensa de de 1 miliard de descarcari de aplicatii pe luna, desi a avut nevoie de 22 de luni pentru a realiza primul miliard de descarcari.

Vanzarile de aplicatii Android

Urmarind inca sa prinda din urma Apple care a dezvaluit anul acesta ca iPhone, iPod si iPad au ajuns la 15 miliarde de descarcari, oferta Android Google a crescut cu o rata uluitoare, sistemul de operare incluzand o mare varietate de smartphone-uri, de la puternicul Samsung Galaxy S II la telefoane ieftine si tablete discutabile.

"Apple a anuntat 15 miliarde de descarcari in iulie, deci e clar ca succesul Android in activarea pe dispozitive se traduce in descarcarea si utilizarea de aplicatii," spune Goeff Blaber, analist la CCS Insight.

Urmarind sa raspunda la intrebarea pe care ar pune-o multi, a adaugat: "Ne asteptam ca Android sa depaseasca Apple in prima jumatate a anului 2012."

Aplicatii Android ieftine

Pentru a sarbatori cele 10 miliarde de descarcari de aplicatii Android, Google a anuntat ca pentru 10 zile va oferi o serie de aplicatii cheie si premium la doar 10 centi. Chiar daca acesta este doar un mod in care platforma Android vrea sa stranga urmatorul miliard de descarcari de aplicatii, orice ne economiseste banii este binevenit.

Esti utilizator Android, care este aplicatia care a ajutat la extinderea sistemului de operare Google?

Cele mai citite

Error: No articles to display