Sony si Vodafone ofera internet gratuit pentru business

Sony si Vodafone ofera internet gratuit clientilor care achizitioneaza unul dintre modelele de notebook-uri business VAIO Z, VAIO SA sau VAIO SB, cu modem 3G incorporat. Utilizatorii care vor cumpara unul dintre laptopturile VAIO incluse in promotie vor primi gratuit Cartela Internet Vodafone, cu 500MB trafic de date.

"Notebook-urile de business cu modem 3G incorporat sunt tot mai cerute de oamenii de afaceri interesati sa aiba acces la internet, oriunde s-ar afla. Oferta VAIO este completata acum prin parteneriatul cu Vodafone, ce ofera o solutie de conectare indiferent de ora sau loc", a declarat Mircea Stoicescu, Trade Marketing Manager VAIO, Sony Romania.

Laptopurile incluse in promotie se adreseaza oamenilor de afaceri, care sunt interesati de mobilitate si rapiditate. Ele sunt dotate cu un modem 3G, care permite oricand conectarea la internet.

VAIO Z este cel mai puternic notebook ultra-portabil din clasa business, cu diagonala de 33,2 cm (13,1''): greutate sub 1,2 kg si o grosime de 16,65 mm. Are un procesor Intel® Core™ i7 si stocare rapida SSD si o baterie suplimentara inteligenta ultraplata pentru autonomie de pana la 14h si incarcare rapida.

Sony-VAIO-Z

Notebook-urile VAIO S au o grosime de mai putin de 2,4cm, si o greutate de aproximativ 1,75kg, ideala pentru calatorii. Sony VAIO SA este cel mai puternic laptop din seria S. Dotat cu un procesor Intel Core i7 Sandybridge, si unitatea de stocare SSD de pana la 256GB ofera performantele unei statii de lucru profesionale cu o viteza de sase ori mai mare in transferul de date comparativ cu sistemele echipate cu HDD (hard disk drive).

Sony-VAIO-SA

Sony VAIO SB asigura suficienta energie pentru o activitate de pana la 8 ore (in modul Stamina), care poate fi extinsa cu ajutorul bateriei externe, plate, pana la 14 ore.

Cartela Internet de la Vodafone permite conectarea la Internet de pe laptop sau calculator, la viteze de pana la 21.6 Mbps. Cumparatorii vor primi Cartela Internet Vodafone de la promoterii VAIO din magazinele in care se comercializeaza laptopurile VAIO, sau trimitand un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pentru mai multe informatii despre Cartela Internet Vodafone, accesati www.vodafone.ro/Cartela-Internet.

Cele mai citite