Lab501 stabileste un nou record mondial de overclocking

Kingston anunta obtinerea a trei noi recorduri de memorie de catre echipa romaneasca de overclocking Lab501 care a folosit cel mai rapid kit de memorie dual-channel, Kingston HyperX KHX2544C9D3T1FK2/2GX, in cadrul unei sesiuni de overclocking in direct.

Cele trei recorduri pentru modulele RAM au fost obtinute in data de 3 decembrie 2011, de catre Matei ''Matose'' Mihatoiu, Tudor ''Monstru'' Badica si Razvan ''Micutzu'' Fatu, cei trei campioni romani la overclocking, membrii ai echipei Lab501. Recordurile au fost inregistrate in cadrul unui eveniment organizat in showroom-ul eMAG din Bucuresti, Romania, in fata a aproximativ 100 de impatimiti de overclocking si a doua echipe de televiziune. Cel mai mare record a fost obtinut cu o lantenta CAS 10 (Column Address Strobe Latency) si o frecventa de 3600 MHz, reprezentand cea mai ridicata frecventa realizata cu memoria de tip DDR3 SDRAM. In cadrul aceluiasi eveniment, echipa Lab501 a reusit sa mai obtina si recordurile pentru latenta CAS 9 cu o frecventa de 3479 MHz si CAS 8 cu o frecventa de 3275 MHz, folosind azot lichid pentru racirea modulelor la -196°C.

Record Mondial_HyperX1

''Avem un parteneriat indelungat cu cei de la Kingston si ne doream sa testam si cel mai rapid kit de memorii din gama companiei, pentru a obtine cel putin un record mondial,'' a declarat Tudor Badica, membru fondator al echipei Lab501.

''Kingston ne-a oferit kitul de memorii cu o saptamana in avans, astfel ca, dupa cateva incercari, eram siguri ca aceste module sunt capabile sa obtine performante cu adevarat impresionante,'' a declarat Matei Mihatoiu, membru fondator al echipei Lab501, dupa obtinerea rezultatului.

''Vrem sa multumim celor de la Kingston pentru suportul oferit incercarii noastre de a ocupa primul loc in clasamenturile de overclocking DDR3 SDRAM.,'' declara Razvan Fatu, membru fondator al echipei Lab501.

 

Ii felicitam si noi pe colegii de la Lab501 si ne mandrim cu ei.

Cele mai citite