Panasonic va lansa smartphone-uri Android in Europa

Dupa plecarea din Europa, Panasonic se intoarce in cele din urma inapoi, de data aceasta cu mantia Android. Panasonic se intoarce anul viitor, in martie.

Panasonic a anuntat oficial ca va incepe sa vanda smartphone-uri Android incepand cu martie 2012, primul model lansat la nivel mondial beneficiind de caracteristici impresionante.

Chiar daca nu se stie cum va arata produsul final, Panasonic a dezvaluit cateva capturi de ecran a ceea ce ei numesc conceptul Global Model, un design de la care va porni designul dispozitivelor ce urmeaza a fi vandute.

Panasonic ConceptMobile

Din ceea ce se stie, va avea un ecran OLED qHD de 4.3 inch si un design foarte subtire D care urmeaza trendul actual demonstart de telefonul subtire Samsung Galaxy S2.

Designul subtire va fi de asemenea rezistent la praf si la apa, va beneficia de Android si chiar daca Panasonic nu a specificat ce versiune, e mai mult decat cert ca va fi Ice Cream Sandwich.

Niciun cuvand inca cu privire la hardware, dar cu siguranta isi va face aparitia la Mobile World Congress 2012. Ce parere ai, smartphone-urile Panasonic pot concura cu smartphone-urile Samsung sau Apple?

Cele mai citite