Carcasa Sharkoon Tauron ATX, in 3 variante de culoare

Sharkoon isi extinde gama de carcase cu un nou produs pentru gameri: Sharkoon Tauron ATX, caracterizata in particular de flexibilitatea rack-urilor pentru hard-uri, care pot fi mutate in mai multe pozitii, pentru a face loc placilor grafice foarte lungi. Carcasa beneficiaza si de un sistem optim de ventilatie, precum si 2 porturi USB 3.0 SuperSpeed pe plafon.

Tauron are interiorul vopsit si o fereastra acrilica prin care poti privi inauntru. Sertarele de 5.25'' sunt in numar de 3, unul dintre ele suportand un hard extern de 3.5''. In total se pot folosi 7 unitati de 2.5'' si 3.5''.

Sharkoon-Tauron-toate-culorile

Toate ramele de montare vin cu suruburi pe ambele parti. In interior, in partea frontala, se afla 1 rack fix pentru 3 hard-uri, iar alte 2 rack-uri sunt amovibile, putand fi mutate in spatele celui fix, pe podeaua carcasei, in acest fel oferind spatiu pentru montarea unei placi video de maxim 42 cm lungime.

Sharkoon-Tauron-verde-cu-hardware

Suportul interior, pe care se monteaza placa de baza, are un orificiu in spate, care ajuta la montarea sistemleor de racire pentru procesor. Mai mult, in jurul placii de baza exista gauri, protejate cu cauciuc, pentru ascunderea cablurilor. Sistemele de prindere a unitatilor de stocare si a sursei sunt prevazute cu saibe din cauciuc, pentru amortizare vibratiilor si eliminarea zgomotelor.

Tauron vine cu un nou concept de racire interioara. Aerisirea pentru procesor si hard-uri este asigurata de 2 ventilatoare de 120mm, asezate in partea din fata a carcasei si protejate cu filtre de praf, in timp ce alte 2 ventilatoare pot fi montate in usa laterala. Aerul introdus de cele 4 va fi eliminat de ventilatorul de 170mm din plafon, impreuna cu cel de 120mm, aflat in partea din spate. Optional se mai poate instala un alt ventilator, de 120mm sau 140mm, in podeaua carcasei.

Sharkoon-Tauron-verde-170mm-fan

Toate ventilatoarele preinstalate au interfata de conectare cu 3 si 4 pini, pentru a putea fi controlate de placa de baza, dar si de cele 2 controllere de turatie montate in carcasa. Acestea sunt asezate impreuna cu porturile audio, butoanele reset si pornit/oprit, 2 porturi USB2.0 si 2 USB3.0 in parte superioara a carcasei, sub un capac protector. Veti avea nevoie de un adaptor pentru a conecta cele 2 porturi SuperSpeed, care este inclus in pachet.

Sharkoon-Tauron-TopIO

Sharkoon Tauron masoara 510 x 205 x 495 mm si cantareste 9.5 Kg. Carcasa este disponibila in 3 variante de culoare: Rosu si Verde - cu interior negru si ventilatoare in culoarea respectiva - si Alb - cu interior alb si ventilatoare LED albastre.

 

Preturile pentru cele 3 modele sunt:

- Sharkoon Tauron ATX rosie: 79.90 euro

- Sharkoon Tauron ATX verde: 79.90 euro

- Sharkoon Tauron ATX alba: 84.90 euro

Cele mai citite