Iti dau reducere 1% la PC Garage

Kaspersky Mobile Security Lite este disponibila pe Android Market

Kaspersky Mobile Security Lite, solutia gratuita de securitate pentru telefoanele mobile care utilizeaza platforma Android, este disponibila pentru download in Android Market. Aceasta este o versiune limitata a suitei Kaspersky Mobile Security 9, dar care ofera protectie atunci cand terminalul este furat sau pierdut, incluzand functii de identificare a telefonului si de stergere de la distanta a datelor sensibile.

In eventualitatea pierderii sau furtului telefonului mobil, persoana care intra in posesia lui va avea acces la date si informatii confidentiale, care pot facilita accesul la banii utilizatorului. Optiunea Anti-Furt inclusa in Kaspersky Mobile Security Lite il impiedica pe infractor sa isi duca planurile la bun sfarsit. Telefonul furat poate fi blocat prin trimiterea unui mesaj special catre terminal. De asemenea, toate fisierele care contin informatii personale (contacte, date de conectare, mesaje, e-mail-uri, calendar etc.) pot fi sterse complet prin aceeasi metoda. In plus, prin activarea optiunii FIND, locatia telefonului poate fi descoperita cu ajutorul Google Maps. Kaspersky Mobile Security Lite ofera si posibilitatea filtrarii mesajelor sau apelurilor nedorite.

Utilizatorilor care sunt foarte preocupati de securitatea smartphone-ului lor – persoane care il folosesc pentru a stoca informatii importante, pentru a interactiona pe retelele sociale si pentru a trimite e-mail-uri si mesaje instant – le este recomandat sa ia in considerare versiunea comerciala a suitei Kaspersky Mobile Security. Aceasta ofera o gama mai larga de functii – inclusiv protectie anti-virus, scanare la cerere si in timp real si actualizari ale bazelor de date anti-virus prin intermediul GPRS sau Wi-Fi.

Trecand la varianta platita a solutiei, utilizatorii primesc modulul Anti-Furt cu mai multe optiuni, cum ar fi SIM Watch, care blocheaza telefonul imediat ce cartela SIM este scoasa. Versiunea comerciala include si functia Privacy, care permite blocarea memoriei telefonului, a fisierului cu SMS-uri si a altor astfel de informatii in cazul in care acesta este furat.

Trecerea la Kaspersky Mobile Security 9 este foarte usor de realizat si poate fi operata din interfata versiunii gratuite. Toate setarile operate vor fi salvate. Kaspersky Mobile Security Lite este disponibila in 13 limbi, putand fi descarcata din Android Market.

 

Kaspersky-Mobile-Security

Cele mai citite

Error: No articles to display