Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Aion va deveni Free to Play in Europa

Aion, un joc asteptat de atat de multi s-a dovedit a fi o mare dezamagire imediat dupa lansare. Cu timpul insa, jocul a devenit din ce in ce mai bun, nou continut fiind adaugat in mod frecvent, iar bugurile majore au fost reparate treptat. De asemenea, imbunatatirile grafice si folosirea engine-ului CryEngine, au facut din Aion unul dintre cele mai 'frumoase' jocuri MMORPG existente pe piata.

O veste extraordinara ne-a fost oferita astazi din partea Gameforge, care a semnat un contract de distributie in Europa a jocului sub format Free to Play, fara a mai necesita cumpararea acestuia si plata unui abonament lunar.

Aceasta versiune va fi lansata in luna Februarie a anului urmator, iar toate zonele, questurile, instantele si clasele vor putea fi accesate in mod gratuit, dar si existenta unui mod de plata premium a fost mentionata, care sa elimine cateva restrictii minore.

Din pacate la inceput, jocul va fi facut disponibil doar in Franta, Germania si Marea Britanie ca pe viitor sa fie deschis si intregii Europe.

aion f2p

Cele mai citite

Error: No articles to display