Iti dau reducere 1% la PC Garage

Filme si televiziune pe Android cu aplicatia Seenow

Direct One si Samsung Electronics Romania au lansat astazi, in premiera in Romania, aplicatia Seenow, care ofera acces in timp real la continutul transmis de posturi TV romanesti. In prima instanta, aplicatia va putea fi instalata pe tabletele Samsung Galaxy Tab 10.1 pentru ca, in scurt timp, sa fie optimizata si pentru celelalte modele, precum si pentru alte dispozitive Samsung, cum ar fi smartphone-urile.

Seenow va putea fi descarcata online, la adresa www.samsungmobilers.ro/mobiletv.apk, urmand ca in luna ianuarie sa fie disponibila pe Android Market si Samsung Apps. In primele 6 luni de la lansare, Seenow va putea fi downloadata gratuit de catre posesorii de tablete Samsung. Utilizatorii vor putea beneficia, prin intermediul acesteia, de streaming in timp real pentru 13 posturi de televiziune romanesti: 5 posturi generaliste, printre care B1TV si Kanal D, 2 posturi de stiri, Realitatea TV si The Money Channel, precum si 6 posturi de muzica, printre care Kiss TV si UTV. Acestora urmeaza sa li se adauge in lunile urmatoare inca 8 posturi TV.

''Samsung Electronics Romania desfasoara mai multe programe prin care urmareste crearea de continut relevant pentru utilizatorul roman'', spune Sorin Manea, Managerul Diviziei Mobile in cadrul Samsung Electronics Romania. ''Samsung a mai sustinut direct, pe langa Seenow, si realizarea altor aplicatii precum Trafic Data (info trafic), Mersul trenurilor, News Hub, Orange Film, Flight schedule, Courier Hub, iar pentru viitorul apropiat avem in dezvoltare aplicatii care sa foloseasca functiile senzorilor de miscare. In plus, prin evenimente si concursuri precum Samsung Developers Day, Galaxy Tab Apps sau Internetics, incurajam atat dezvoltatorii, cat si brandurile, sa lanseze cat mai multe aplicatii valoroase pentru publicul din Romania.''

Compania dezvoltatoare a aplicatiei, Direct One, este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata companiilor care vand servicii in regim wholesale catre marii operatori de comunicatii. In urma cu 3 ani, Direct One a luat decizia de a investi in dezvoltarea unei noi linii de business, care sa diferentieze compania de competitorii sai din piata de telecom si sa exploateze oportunitatea oferita de nevoia de distributie a continutului video pe Internet.

Dupa 3 ani de experiente complexe in proiecte de online video impreuna cu mari companii media (TV si presa scrisa), precum si operatori telecom, Direct One relanseaza portalul Mediadirect.ro, primul portal de VOD din Romania, sub un brand nou, Seenow.

Seenow

''Distributia de continut premium in mediul online este un subiect foarte dificil si controversat, avand in vedere cat de atipica este piata din Romania si cat de dificil este sa estimezi potentialul de consum real. Seenow este un brand fresh, care vine sa continue printr-o oferta de continut mult mai variata si printr-o interfata foarte simpla si atractiva, drumul deschis de Mediadirect.ro in urma cu 2 ani. Seenow va putea fi accesat in scurt timp de pe orice dispozitiv multimedia, fie tableta sau smartphone, console de jocuri sau televizionare conectate la Internet. Vrem sa oferim utilizatorilor mobilitate maxima si un serviciu care sa le asigure toate nevoile de consum de continut, fie ca este vorba de TV, filme de top din Box Office sau continut de nisa, precum documentare, romance sau filme romanesti clasice. Și acesta este doar inceputul'', declara Catalin Clemente, Director Marketing si Vanzari, Direct One S.A.

Lansarea aplicatiei Seenow alaturi de Direct One demonstreaza inca o data angajamentul Samsung de a oferi o experienta multimedia completa, nu doar prin dispozitive echipate cu ultimele tehnologii, ci si prin continut relevant. De aceea, Samsung s-a implicat activ in sustinerea dezvoltatorilor de aplicatii. Concursurile bada 2.0 Power App Race, destinat dezvoltatorilor bada, si Galaxy Tab Apps, ce vizeaza dezvoltatorii Android, sunt doar cateva dintre initiativele prin care Samsung ii sprijina pe cei care contribuie la crearea de continut valoros pentru utilizatorii de dispozitive Smart din portofoliul companiei.

Cea mai recenta initiativa a Samsung in zona dezvoltarii de aplicatii a fost participarea la Internetics, cel mai mare festival din tara ce vizeaza zona de branding, marketing si advertising online. Samsung a reafirmat sustinerea dezvoltatorilor de aplicatii mobile prin organizarea unor seminare pe aceasta tema, adresate nu doar programatorilor, ci si managerilor din companiile romanesti. Tema principala a acestora a constituit-o calitatea de canal media a aplicatiilor mobile, ce pot constitui un liant in comunicarea continua intre companie si consumatori.

Cele mai citite