LG Prada 3.0 dezvaluit oficial inainte de lansarea din ianuarie

LG a dezvaluit telefonul fashion LG Prada 3.0. Acesta urmeaza sa soseasca in ianuarie cu sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread de la Google, inainte de actualizarea la Ice Cream Sandwich.

Gigantul tehnologiei LG si casa de moda Prada si-au reinodat prietenia, cele doua companii lansand cel de-al treilea telefon LG Prada.

LG Prada3

Beneficiind de o versiune modificata a sistemului de operare Android de la Google, rezultatul celei mai recente colaborarari dintre Prada si LG beneficiaza de un set de caracteristici uimitoare si un design la moda.

Caracteristici LG Prada 3.0

Cu un display NOVA de 4.3 inch, telefonul Prada de la LG 3.0 asa cum este cunoscut in mod oficial beneficiaza de caracteristici impresionante precum procesor dual-core de 1GHz, CPU dual-channel si camera de 8 megapixeli in partea din spate precum si abilitati de inregistrare 1080p Full HD.

Urmand sa fie lansat cu sistem de operare Android 2.3 Gingerbread inainte de actualizarea Ice Cream Sandwich promisa, LG Prada 3.0 vine cu o forma minimalista cu grosime de 8.5mm si o decoratie Prada ‘Saffiano’ in partea din spate. O statie docking, casca Bluetoth si o husa fashion au fost de asemenea prezentate.

Esti impresionat de cea mai recenta incercare LG de a lansa un telefon fashion sau te vei indrepta catre un alt producator de smartphone-uri?

Cele mai citite