Nokia Lumia 800 - problemele cu bateria confirmate

Calcand pe urmele telefonului iPhone 4S de la Apple, Nokia a recunoscut problemele cu bateria ale telefonului Lumia 800 si promite un patch software la inceputul anului 2012.

Nokia a recunoscut ca cel mai recent telefon si primul dispozitiv Windows Phone 7 are probleme cu bateria intr-o declaratie oficiala a producatorului finlandez de telefoane care confirma ca o solutie software este in lucru.

Nokia Lumia800

"Luni, 12 decembrie, cativa dintre cumparatorii nostri au inceput sa comenteze pe diferite medii sociale ca pe unele telefoane Nokia Lumia 800 instrumentul de diagnosticare arata o capacitate mai mica a bateriei decat era asteptat." spune Nokia intr-o declaratie oficiala pe pagina companiei numita Support Discussions.

Anuntul adauga: "Am inceput imediat sa investigam rapoartele si putem spune ca desi bateria e ok, o problema software limiteaza abilitatile telefonului de a accesa intreaga capacitate a bateriei."

Nokia Lumia 800 - Probleme cu bateria

In incercarea de a linisti cumparatorii si a anula ingrijorarile cu privire la telefon, Nokia a confirmat ca va oferi un remediu pentru problema bateriei care a pipernicit startul vietii telefonului Lumia 800.

"Vestea buna este ca avand in vedere ca e o problema de software, poate fi usor rezolvata" spune o declaratie oficiala Nokia. "Actualizarea de software planuita pentru inceputul anului 2012, in afara de includerea de imbunatatiri de performanta, va include de asemenea o solutie care va permite telefoanelor afectate sa acceseze intreaga capacitate a bateriei."

Ti-ai cumparat deja un Nokia Lumia 800, ai fost afectat de faptul ca bateria se epuizeaza repede?

Cele mai citite