Kube 2 - cel mai mic MP3 din lume

Bluetree Electronics i-a castigat pe toti cu produsul Kube extrem de ieftin, dar acum se pare ca au un produs nou care pretinde ca e mai mic, dar e acesta la fel de bun?

Bluetree Electronics a lansat cel mai recent produs al lor Kube 2 MP3 player care ofera cumparatorilor ceea ce compania considera ca este cel mai mic MP3 player de pe piata.

Kube2

Bazandu-se pe designul simplu al modelului original, Kube 2 are o carcasa de aluminiu cu panou de control tactil pe o parte si intrari pe alta, ambele fiind caracteristici pe care Blutree a dorit sa le includa dupa feddback-ul primit de la utilizatori.

"De la lansarea dispozitivului theKube de acum doi ani, clientii ne-au sugerat ca un ecran tactil pe MP3 player va permite o navigare mai usoara. Au adaugat de asemenea ca ar dori sa aiba skinuri interschimbabile pentru a da dispozitivului theKube un aspect nou."

Kube 2 are o durata de viata a bateriei de 6 ore de redare continua cu slotul microSD poate suporta memorie de pana la 32GB. Mecanismul de control poate fi modificat cu un panou de control tactil care recunoaste gesturile si le asociaza cu functii precum play, pauza, crestere sau reducere volum.

Disponibil acum in Singapore, nu stim daca acesta va ajunge si in Romania. Dimensiunile acestuia sunt enervante sau il fac o bucata brilianta de tehnologie?

Cele mai citite