HTC Sensation cu Ice Cream Sandwich video

Luna aceasta au aparut o multime de videoclipuri cu cele mai recente smartphone-uri ruland viitoarele actualizari Android 4.0. HTC se alatura gastii cu telefonul Sensation.

O inregistrare video cu HTC Sensation care ruleaza Ice Cream Sandwich a fost postata. Cea mai recenta versiune a interfetei utilizator Sense de la HTC, versiunea 3.5, confirma faptul ca HTC va lansa in curand actualizarea la Ice Cream Sandwich.

HTC-Sensation

Cei care au pus mana pe dispozitiv sunt cei de la site-ul de tehnologie Recombu care au putut sa se joace cu HTC Sensation cu Ice Cream Sandwich.

Prezentand mai mult designul interfetei utilizator Sense decat oricare dintre caracteristicile software, videoclipul arata ca si cand HTC ar fi ascuns complet Ice Cream Sandwich in interfata lor Sense 3.5.

Desigur, speram ca atunci cand actualizarea soseste, versiunea interfetei utilizator Sense 4.0 va fi disponibila oferind probabil un mix hibrid mai bun intre designul HTC si caracteristicile vanilate ale versiunii Ice Creeam Sandwich.

Cele mai citite