Thermaltake a lansat cooler-ul Frio Extreme

Thermaltake a lansat astazi mult asteptatul cooler Frio Extreme, prezentat anterior la cea mai mare expozitie IT, Computex, din Taipei. Frio Extreme este conceput pentru a reprezenta cel mai inalt standard din seria Frio, adresata overclocker-ilor si entuziastilor.

Thermaltake Frio Extreme a surprins consumatorii cu capacitate sa de racire, de 250W. Pentru a sustine esenta numelui seriei, Thermaltake Frio Extreme beneficiaza de 6 conducte din cupru, care transfera foarte rapid caldura de la baza de cupru catre cele 2 radiatoare din aluminiu, racite de o pereche de ventilatoare de 140mm, cu pale albastre.

Pentru a echilibra situatia intre performanta si zgomot, Frio Extreme foloseste o combinatie de VR si PWM implementate intr-un controller de turatie. Acesta conduce ambele ventilatoare intre 1200rpm si 1800rpm, in functie de preferinta utilizatorului. Sistemul de montare ''fara unelte'' permite asamblarea si dezasamblarea foarte usoara a ventilatoarelor. Design-ul ''tot-in-unul'' contine backpalte-ul universal pentru toate platformele AMD si Intel, inclusiv noua generatie LGA2011.

 

Thermaltake-Frio-Extreme

 

{hwdvs-player}id=766|width=450|height=300|tpl=playeronly{/hwdvs-player}

Cele mai citite