Camera foto Samsung DV300F

Samsung a dezvaluit astazi un dispozitiv cu care isi completeza gama de lider de piata 2View: DV300F. Odata cu acesta lansare, compania continua sa-si consolideze pozitia de lider, introducand cele mai noi tehnologii Dual LCD cu conectivitate Wi-Fi, pentru utilizatorii de camere foto care doresc sa surprinda si sa impartaseasca momentele instant.

Samsung DV300F dispune de un ecran frontal LCD de 1,5 inch, pentru a se asigura ca utilizatorii se simt siguri ca le va reusi pana si cea mai dificila fotografie, indiferent daca acestia se afla in spatele sau in fata lentilelor. Acest lucru e mai simplu ca niciodata cu ajutorul animatiei Child Mode, care ii tine pe cei mici concentrati, si a Self Timer-ului vizual, cu ajutorul caruia poti sa apari in poza fara a fi nesigur inaintea setarii declansatorului.

Ca raspuns la evolutia continua a cerintelor utilizatorilor de a beneficia de maxima creativitate si posibilitatea de a impartasi experientele surprinse cu aparatul foto, DV300F este primul model 2View care ofera tehnologie Wi-Fi, permitand utilizatorilor sa trimita imaginile prin email, sa le incarce pe Facebook, Picassa, Flickr si YouTube intr-o clipa. De asemenea, utilizatorii pot sa-si salveze imaginile speciale pe cardul de memorie microSD, imagini care sunt mai apoi conectate prin wireless la PC-ul de acasa si downloadate imediat, pentru a se bucura de ele si a le impartasi. Alternativ, serviciile de cloud, inclusiv AllShare Play de la Samsung si Microsoft SkyDrive, aduc garantia ca fotografiile pretioase pot fi stocate si impartasite oricand.

Samsung-DV300F

Pentru utilizatorii preocupati de aspect si in cautarea unui design sofisticat la o calitate premium, cel mai nou model vine in mai multe variante de culori metalice, incluzand negru fals, argintiu, bleumarin si rosu, cu un contur exterior dintr-o bucata, rotunjit si elegant pentru utilizare usoara si stil. Niciuna dintre aceste inovatii revolutionare nu afecteaza in vreun fel calitatea imaginii. Din contra, DV300F se mandreste cu o impresionanta rezolutie de 16 megapixeli, zoom optic 5x si lentile cu unghi larg de 25mm pentru a captura intreaga actiune chiar si de la distanta.

Myoung Sup Han, Senior Vice President si Head of Digital Imaging Business, Samsung Electronics, a comentat: ''Scopul nostru este acela de a fi constant in fruntea inovatiilor si de a ne mentine pozitia de lider pe piata 2View, pionierata de Samsung. Noul model DV300F reprezinta intruchiparea acestui scop. Cel mai nou model cu capturare 2View LCD, conectivitate Wi-Fi, stil ultra premium si cele mai noi functii creative demonstreaza angajamentul ferm din partea Samsung pentru inovatie in domeniul camerelor digitale compacte, precum si abilitatea noastra de a satisface constant nevoile utilizatorilor.''

Fiti creativi cu Magic Frame si Picture-in-Picture Shot

DV300F este dotat cu o multitudine de functii distractive pentru a maximiza placerea utilizatorilor. Caracteristica Magic Frame include 12 template-uri distractive de fundal, precum si posibilitatea de a crea imaginii la o calitate de poster, perfecte pentru a fi impartasite sau agatate pe perete. In acelasi timp, functia Picture-in-Picture va permite sa inserati o imagine in alta. Impresionati-va prietenii, combinand o imagine statica cu un clip video pe care sa-l incarcati imediat pe YouTube sau pe reteaua voastra preferata de socializare. Apoi, asteptati si vedeti cat de multe ''Like-uri'' veti primi.

Maximizati-va distractia cu cele mai noi caracteristici Photo shot

Prin intermediul Split Shot, puteti imbina pana la 3 imagini pentru a crea propria opera de arta! Puteti chiar sa importati fotografii de pe alte camere. Distractia nu se opreste aici – Funny Face va permite sa adaugati grimase caraghioase sau nasuri amuzante fotografiilor cu prietenii si familia. Posibilitatile sunt multiple, functia avand opt modele diferite.

Inovatoarea Artistic Brush poate transforma instantaneu un portret sau peisaj sau chiar un clip video intr-o schita alb-negru sau in versiunea sa colorata, exact cum ar face-o un artist! Puteti apoi sa va laudati cu creatia artistica prin intermediul LCD-ului camerei sau prin simpla incarcare pe un site de socializare sau pe YouTube, asigurandu-va astfel ca oricine se poate uita la opera vostra de arta sau la cea mai noua poza de profil.

In sfarsit, acest model include si Motion Photo si, exact ca in cel mai nou blockbuster de la Hollywood, aceasta functie va permite sa inghetati timpul in jurul unui obiect in miscare pentru un efect mai dramatic. Puteti chiar sa surprindeti un prieten sarind in parc si sa-i inghetati pe toti ceilalti din jurul lui ca pe niste statui.

Cele mai citite