Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Angry Birds a atins 6,5 milioane de descarcari de Craciun

Cel mai mare export al Finlandei dupa Nokia, Angry Birds a atins noi culmi, aplicatia de senzatie fiind descarcata de 6,5 milioane de ori in ziua de Craciun.

Angry Birds si-a aratat inca o data dominatia asupra sectorului de aplicatii, noile rapoarte demonstrand ca aplicatia cu pasari azvarlite a fost descarcata de 6,5 milioane de ori doar in ziua de Craciun.

Angry Birds

Cifrele au fost obtinute in urma valului de telefoane mobile si tablete oferite cadou in perioada sarbatorilor. Aplicatia tip puzzle cu pasari azvarlite de la Rovio in care jucatorii trebuie sa recupereze oualele de la o banda de porci hoti a atins cifre de neegalat, cele trei aplicatii Angry Birds obtinand cifre impresionanate intr-o singura zi.

Chiar daca impartirea cifrelor pe cele trei aplicatii nu a fost dezvaluita, blogul The Next Web a auntat ca aplicatia originala Angry Birds, aplicatia Angry Birds Season si aplicatia Angry Birds Rio au atins cifre imresionante de 6,5 milioane de descarcari pe toate platformele - au condus puternic ofertele pentru iOS si Android.

"Suntem foarte incantati sa avem un numar atat de mare de oameni care vor face cunostinta cu Angry Birds in vacanta asta," spune vicepresedintele Angry Birds Rovio, Ville Heijari. "Avem pregatie versiuni noi si incitante pentru 2012 si de-abia asteptam sa le punem la dispozitia publicului."

Ai primit un telefon sua o tableta noua de Craciun? Ai instalat Angry Birds?

Cele mai citite

Error: No articles to display