Noi dispozitive audio de la Samsung, pentru Galaxy si Apple

Samsung a lansat o noua linie de sisteme audio dock, ce ofera o calitate a sunetului comparabila sistemelor audio premium. Aceste sisteme au un design stilat, potrivit oricarei incaperi:

• Sistemul Audio Samsung cu amplificator cu tub vidat– primul sistem docking din lume care incorporeaza tehnologia Samsung cu amplificator hibrid cu tub vidat, care suporta o gama larga de dispozitive Galaxy S si Apple, atat prin andocare, cat si prin conexiune wireless (modelul DA-E750).

• Dock-ul Audio Samsung pentru dispozitive Galaxy S si Apple – un sistem sofisticat, ce combina functionalitatea cu design-ul armonios, pentru o experienta audio extreme de clara si cu conectivitatea, atat pentru dispozitivele Samsung, cat si Apple (modelul DA-E670).

Aceste noi dock-uri audio vor fi expuse la standul Samsung #12004 din Central Hall, la CES 2012, care va avea loc la Las Vegas Convention Center (LVCC), intre 10 si 13 ianuarie 2012.

''Atunci cand ascultam muzica, fie ca suntem singuri sau cu un grup de prieteni, traim una dintre cele mai personale si valoroase forme de divertisment,'' a declarat Sangchul Lee, Vicepresedinte Senior la Samsung Electronics. ''In calitate de lideri in home entertainment, am dorit sa cream produse unice, deosebit de functionale si cu un design atragator, care sa ofere un sunet clar si de impact, de care utilizatorii sa se poata bucura, indiferent de dispozitivul pe care isi stocheaza muzica.''

Tehnologie exclusiva, cu conectivitate si stil imbunatatite

Audio Dock-ul Samsung DA-E750 este primul dock cu difuzor al companiei, care beneficiaza de tehnologia exclusiva Samsung cu amplificator hibrid cu tub vidat – claritatea amplificatorului digital, combinata cu sunetul bogat oferit de tuburile vidate – pentru a oferi o experienta auditiva pura, pe placul oricarui pasionat de muzica.

Samsung-DA-E750

Disponibile anterior numai pentru produsele audio premium, amplificatoarele cu tub vidat au fost laudate de catre pasionatii de muzica pentru sunetul mai natural pe care il produc, insa sunetele erau uneori distorsionate. Amplificatoarele digitale ofera un sunet clar si sunt mai eficiente din punct de vedere energetic si pot fi continute de o forma mai mica. Prin combinarea a ceea ce este mai bun in ambele tehnologiile, Samsung a inovat acest domeniu, ridicand stacheta in domeniul calitatii sunetului pentru produsele audio mainstream. Tubul vacuum este folosit in pre-amplificator, in timp ce amplificatorul de putere foloseste tehnologia digitala, astfel incat dock-ul audio poate sa incapa intr-un corp suplu si atragator.

DA-E750 este primul dispozitiv din industrie compatibil atat cu smartphone-urile din seria Galaxy S (precum S II si Note), cat si cu dispozitivele Apple iOS, inclusiv iPod, iPhone si chiar iPad, prin intermediul structurii unice de dual docking. Audio dock-ul se lauda cu un difuzor cu 2.1 canale si un subwoofer integrat, deosebit de puternic, de 100 watt, ce ofera si input analog (composit), precum si un port USB pentru a reda fisiere audio direct dintr-un stick USB, music player sau hard drive portabil. Formatele MP3, WMA si WAV sunt suportate.

In plus, DA-E750 suporta redarea de fisiere audio prin intermediul AllShare, pentru dispozitivele Samsung Galaxy, si Airplay, pentru dispozitivele Apple, sau prin Bluetooth, pentru dispozitivele compatibile, astfel incat utilizatorii sa se bucure de usurinta maxima si flexibilitate.

DA-E750 are un design elegant si sofisticat – atunci cand este pornit, tubul cu vid din interiorul dock-ului emite o lumina palida si calda, ce accentueaza finisajele netede, din lemn lacuit, si adauga un plus de lux intregului sistem.

Convenabilitate si design minimalist

Dock-ul Audio Samsung DA-E670 pentru smartphone-urile Galaxy S, precum si pentru dispozitive Apple iOS este usor de utilizat si ofera o experienta audio de inalta calitate, incarcand in acelasi timp bateriile fiecarui dispozitiv. Cu ajutorul suportului compact, DA-E670 este ideal pentru camera de zi, birou sau chiar si pentru dormitor sau oriunde altundeva doriti sa ascultati muzica.

Samsung-DA-E760

Dock-ul audio ofera, de asemenea, un sunet puternic datorita difuzoarelor incorporate ce insumeaza 40 watt de putere si un subwoofer integrat, ce permite utilizatorilor sa experimenteze un raspuns bass superior celor disponibile pe statiile de docking conventionale.

Gama de functii ce insotesc DA-E670 include input auxiliar si suport pentru dispozitivele Bluetooth, suport audio pentru fisiere MP3, WMA si WAV din dispozitivele de stocare portabile, conectate prin USB. Modelul include o telecomanda usor de utilizat si, asemenea, lui DA-E750, suporta AllShare pentru dispozitivele Samsung si Airplay pentru dispozitivele Apple.

Cele mai citite