Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Logitech lanseaza Cube - un mouse... altfel

Logitech redefineste inca o data lumea digitala prin lansarea Logitech Cube. Cu al sau design unic, dispozitivul reconcepe ideea de mouse, nepierzand niciuna din particularitatile acestuia si tranformandu-se intr-o clipa intr-un presenter, cand se doreste.

Cand este folosit ca un mouse, Logitech Cube face scroll in directia impusa de degetul pe panoul principal cu ajutorul software-ului Logitech Flow Scroll ce ofera o experienta fina a scrolling-ului, similara cu cea de pe ecranul tactil al unui smartphone.

''Cu al sau design special, Logitech Cube iti fura privirea din prima,'' a precizat Todd Walker, brand manager in cadrul Logitech. ''Dar design-ul distinct nu este totul. Cube are acele functii care te ajuta sa lucrezi pe durata unui zbor international sau sa realizezi o prezentare de succes.''

Logitech-Cube

Pentru a folosi Logitech Cube ca presenter, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ridici dispozitivul in aer, iar cateva momente mai tarziu acesta se va afla in modul de presenter. Trecerea catre urmatorul slide se face prin apasarea partii superioare a mouse-ului iar daca vrei sa revii, trebuie sa intorci mouse-ul si sa apesi din nou.

Acest mouse este foarte usor de purtat oriunde te deplasezi, de la birou in sala de conferinte sau cand muti calculatorul din living in bucatarie.

Logitech Cube vine insotit de un receiver mic Logitech Unifying ce dispune de conectivitatea Logitech Advanced 2.4 GHz si la care poti conecta pana la sase dispozitive. Poti adauga o tastatura sau un number pad, sau chiar un al doilea mouse, fara sa te mai incomodeze multitudinea de receivere USB.

Logitech-Cube-alb

Logitech Cube a fost premiat in cadrul CES Innovations Design and Engineering 2012 la categoria Computer Peripherals si va fi prezent la targul international de electronice de la CES ce se desfasoara in perioada 10-13 ianuarie 2012 la Las Vegas.

Logitech Cube va fi disponibil doar pe site-ul companiei, incepand cu aceasta luna, la un pret de 69,99 Euro.

Cele mai citite

Error: No articles to display