Samsung Galaxy Ace Plus - caracteristici impresionante la pret mic

Samsung a adaugat la oferta sa de telefoane entry level un nou membru: telefonul Samsung Galaxy Ace Plus cu sistem de operare Android Gingerbread.

Samsung a lansat oficial cel mai recent telefon din gama Galaxy - Samsung Galaxy Ace Plus confirmat cu sistem de operare Android 2.3 Gingerbread.

Samsung AcePlus

Mergand pe urmele telefonului lansat anterior, Galaxy Ace, Ace Plus a imbunatatit caracteristicile telefonului, telefonul de 3.65 inch urmand sa vina ca o oferta puternica Android pe piata de smartphone-uri entry level.

"Ca urmare a succesului imens al dispozitivelor cu Android de anul trecut, inclusiv Galaxy Ace si Galaxy S II, speram ca telefonul Galaxy Ace Plus sa continue sa consolideze gama puternica de telefoane Galaxy pe care am construit-o pana in prezent." spune Simon stanford, director Samsung, Divizia Retea si Telecomunicatii Marea Britanie.

"Desi am vazut o crestere uriasa in vanzarile de smaprtphone-uri in 2011, acestea vor creste mai mult anul acesta deoarece experienta smartphone a devenit accesibila unui public mai larg cu oferte de toate felurile de la pre-pay la dispozitive premium."

Caracteristici Samsung Galaxy Ace Plus

Urmand sa soseasca cu afisaj 320 x 480p 3.65-inch HVGA, Samsung Galaxy Ace Plus nu se apropie de dispozitivul emblematic Galaxy S II, dar va conduce pe piata entry level datorita includerii de catre companie a interfetei TouchWiz si a unui procesor de 1GHz.

Avand 512MB RAM si 3GB memorie interna, extensibila pana la 32GB cu card microSD, Ace Plus completeaza caracteristicile sale impresionante cu camera de 5 megapixeli in partea din spate cu abilitati de auto focalizare si flash LED.

Data de lansare nu a fost confirmata, nici pretul telefonului desi asteptam ca acesta sa fie mic.

Esti impresionat de Samsung Galaxy Ace sau esti cu ochii pe alt smartphone entry level?

Cele mai citite

Error: No articles to display