Samsung Galaxy Ace Plus - caracteristici impresionante la pret mic

Samsung a adaugat la oferta sa de telefoane entry level un nou membru: telefonul Samsung Galaxy Ace Plus cu sistem de operare Android Gingerbread.

Samsung a lansat oficial cel mai recent telefon din gama Galaxy - Samsung Galaxy Ace Plus confirmat cu sistem de operare Android 2.3 Gingerbread.

Samsung AcePlus

Mergand pe urmele telefonului lansat anterior, Galaxy Ace, Ace Plus a imbunatatit caracteristicile telefonului, telefonul de 3.65 inch urmand sa vina ca o oferta puternica Android pe piata de smartphone-uri entry level.

"Ca urmare a succesului imens al dispozitivelor cu Android de anul trecut, inclusiv Galaxy Ace si Galaxy S II, speram ca telefonul Galaxy Ace Plus sa continue sa consolideze gama puternica de telefoane Galaxy pe care am construit-o pana in prezent." spune Simon stanford, director Samsung, Divizia Retea si Telecomunicatii Marea Britanie.

"Desi am vazut o crestere uriasa in vanzarile de smaprtphone-uri in 2011, acestea vor creste mai mult anul acesta deoarece experienta smartphone a devenit accesibila unui public mai larg cu oferte de toate felurile de la pre-pay la dispozitive premium."

Caracteristici Samsung Galaxy Ace Plus

Urmand sa soseasca cu afisaj 320 x 480p 3.65-inch HVGA, Samsung Galaxy Ace Plus nu se apropie de dispozitivul emblematic Galaxy S II, dar va conduce pe piata entry level datorita includerii de catre companie a interfetei TouchWiz si a unui procesor de 1GHz.

Avand 512MB RAM si 3GB memorie interna, extensibila pana la 32GB cu card microSD, Ace Plus completeaza caracteristicile sale impresionante cu camera de 5 megapixeli in partea din spate cu abilitati de auto focalizare si flash LED.

Data de lansare nu a fost confirmata, nici pretul telefonului desi asteptam ca acesta sa fie mic.

Esti impresionat de Samsung Galaxy Ace sau esti cu ochii pe alt smartphone entry level?

Cele mai citite