Motorola Defy Mini prezentat inainte de CES 2012

Dupa telefoanele Defy si Defy+, Motorola a dezvaluit oficial cel mai recent telefon robust - Motorola Defy Mini cu sistem de operare Android 2.3 de la Google.

Motorola si-a extins gama de telefoane robuste, gama Defy a companiei fiind completata cu sosirea Motorola Defy Mini inainte de CES 2012.

Motorola DefyMini

Alaturandu-se telefonului Motorola Defy lansat in 2010 si a telefonului de anul trecut Defy+, noul Motorola Defy Mini soseste ca dispozitiv "puternic si robust" rezistent la praf, apa, zgarieturi sau cazaturi.

Caracteristici Motorola Defy Mini

Cu sistem de operare Android 2.3 Gingerbread, Motorola Defy Mini are ecran de 3.2 inch Corning Gorilla Glass.

Cu camera de 3 megapixeli in partea din spate cu blitz LED si camera in partea din fata VGA, Defy Mini beneficiaza de baterie 1650mAh si software integrat MotoSwitch.

Data de lansare si pret Motorola Defy Mini

Va fi lansat saptamana viitoare la CES 2012, iar data de lansare a telefonului Motorola Defy Mini a fost anuntata pentru primavara acestui an. Chiar daca pretul nu a fost inca anuntat de Motorola, se zvoneste ca pretul telefonului Motorola Defy Mini va ramane in sectorul "accesibil".

Esti in targetul telefoanelor compacte si robuste, ti-ar placea un telefon Motorola Defy Mini sau astepti urmatoarea oferta de la Samsung sau HTC?

Cele mai citite