Lenovo lanseaza TV de 55 inch cu Android Ice Cream Sandwich

Se pare ca Apple nu este singurul producator de calculatoare care a pornit in cucerirea lumii TV in 2012. Lenovo prezinta primul sau TV care este si primul televizor care vine cu Ice Cream Sandwich.

Gigantul chinez al calculatoarelor, Lenovo tocmai si-a anuntat intrarea pe piata TV si in plus oferirea primului set de televizoare cu Android Ice Cream Sandwich.

Lenovo K91_Android_TV_CES

Televizorul Lenovo K91 Smart de 55 inch care deocamdata se va lansa doar in China nu pare afiliat in niciun fel cu Google TV si va rula Android 4.0 alaturi de o interfata secundara Sandwich UI care va fi gazda conexiunii aplicatiilor TV si a serviciilor.

Televizorul de 1080p are afisaj IPS si vine cu procesor dual core de 1.5GHz, 1GB de RAM si camera de 5 megapixeli integrata care permite apeluri video.

Televizorul cu Android 4.0, conform lansarii oficiale Lenovo, va putea fi controlat prin vorbire si vine cu senzor de miscare, cu teleconada cu ecran tactil va fi compatibil cu tabletele si smartphone-urile Lenovo.

De asemenea, a fost anuntata si tableta Lenovo IdeaPad S2 care va beneficia de asemenea de Android 4.0. Tableta vine cu ecran de 10.1 inch si este mai subtire decat iPad 2. Soseste in variantele de 16GB, 32GB si 64GB.

IdeaPad S2 vinde de asemenea cu un dock laptop, fiind oarecum similara cu Asus Eee Pad Transformer Prime.

Lenovo IdeaPad_S2_CES

Anunturile sunt completate de un smartphone S2 care a pierdut Ice Cream sandwich si se multumeste cu Android 2.3. Vine cu ecran de 3.8 inch, ecran de 800x400, camera de 8 megapixeli si procesor single core de 1.4 GHz. Pare a fi o optiune decenta de clasa medie.

Lenovo S2_Smartphone_CES

Incepand de azi, toate isi vor face aparitia la CES 2012, in Las Vegas, la cel mai mare show IT al anului.

Cele mai citite