Acer S5 anuntat ca cel mai subtire Ultrabook din lume

Acer a stabilit limita Ultrabook la CES 2012 anuntand laptopul ultra-portabil S5. Rivalul atractiv al lui Macbook Air este cel mai subtire Ultrabook din lume cu o grosime de doar 15mm.

Acer a anuntat dispozitivul Ultrabook S5, cu o zi inainte de inceperea CES 2012, sustinand ca este cel mai subtire PC ultra-portabil.

Rivalul MacBook Air de 13.3 inch vine cu carcasa de aliaj magneziu cu onix negru si procesor Intel i-Series si are o grosime de doar 15 mm.

Dispozitiviul cantereste doar 1,35 kg, iar Acer aduce de asemennea MagicFlip I/O - in partea din spate existand o clapa ce dezvaluie iesiri HMDI, USB 3.0 si Thunderbolt.

Portul Thunderbolt este demn de remarcat. Pana acum, tehnologia Intel creata in colaborare cu Apple a fost prezenta doar pe computere MacBook si Mac. Thunderbolt promite viteze de conectivitate mai mari decat USB 3.0 si Firewire, dar in prezent exista putine accesorii compatibile.

Acer S5_Ultrabook

Dispozitivul beneficiaza de Dolby Home Theatre Audio si se trezeste din somn in 1.5 secunde multumita tehnologiei Intant On de la Acer. Bateria tine cateva saptamani daca dispozitivul este in modul sleep.

Dispozitivul Acer S5 cu design atractiv pare sa fie primul dintr-o serie de dispozitive Ultrabook - o initiativa sprijinta de Intel pentru a aduce dispozitive cu putere mare pentru a rivaliza MacBook Air - care urmeaza sa fie lansate la expozitia CES de anul acesta.

Fiecare dintre acestea vor veni cu pretentii pentru cel mai subtire/usor/atragator/puternic deci este cazul pentru Intel sa soseasca inainte ca majoritatea anunturilor sa fie facute la conferinta de presa CES de astazi.

Dispozitivul Acer S5 Utrabook va fi disponibil in al doilea trimestru al anului 2012 deci ne asteptam la o lansare in Martie sau Aprilie. Nu stim inca detalii legate de pret.

Cele mai citite