Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Zvon: Data de lansare Diablo III

Doua site-uri de renume in vanzarea retail a jocurilor video au afisat pe paginile de pre-comanda a RPG-ului Diablo III, o posibila data de lansare, ce nu a fost confirmata inca oficial.

Astfel magazinul Best Buy, afiseaza la raionul special dedicat jocului, un poster imens ce sugereaza ca jocul va fi lansat in Statele Unite pe data de 1 Februarie 2012, imediat sub poster fiind afisat si un cronometru ce indica zilele ramase pana la lansare. Aceeasi data este vizibila si pe site-ul oficial al magazinului.

Imediat dupa ce poze cu acest poster au iesit la supravata pe internet, un alt zvon a luat nastere, cum ca data Europeana de lansare a jocului ar fi pe 3 Februarie 2012, asa cum indica site-ul Gameplay, unul dintre cele mai mari platforme de vanzare din Marea Britanie.

Ce este si mai imbucurator este faptul ca angajati ai magazinului Best Buy au confirma aceasta lansare, ce va urma sa aiba loc la miezul noptii pe data de 1 Februarie 2012

Totusi inainte de a ne bucura prea mult, va trebui sa asteptam anuntul oficial dat de Blizzard cu privinta la data de lansare a jocului.

diablo III

Cele mai citite

Error: No articles to display