Data de lansare Kinect pentru Windows

In ultimul discurs tinut de Microsoft la CES, compania a confirmat zvonurile cum ca senzorul de miscare Kinect care a avut atat de mult succes la utilizatorii de console va fi lansat si pentru PC pe data de 1 Februarie 2012.

Cateva imbunatatiri au fost aduse fata de versiunea pentru console, cea mai notabila fiind modul de apropiere, ce va permite de acum inregistrarea gesturilor create de utilizator la o apropiere de pana la 50 cm.

Cablul USB va fi scurtat, insa nu inteleg de ce ai scurta un cablu? Stiim cu totii ca atunci cand gadgetul sau componenta de PC se ridica la toate asteptarile, majoritatea vor avea de obiectat impotriva marimii cablurilor de la tastaturi, mouse sau boxe si iata ca acum probabil si de la Kinect for Windows.

Pretul sub care va fi vandut este de 249$, cu 100$ mai mult fata de versiunea pentru console, putin cam piperat, avand in vedere ca au facut economie de cablu, au schimbat camera si au creat un soft de recunoastere pentru Windows, care oricum pana in momentul de fata, nu suporta viitorul OS, Windows 8.

kinect for windows

Cele mai citite

Error: No articles to display