HTC lanseaza smartphone-ul Titan II, bazat pe Windows Phone

In cadrul evenimentului CES International 2012, HTC a prezentat HTC TITAN II, primul Windows Phone al companiei, compatibil cu retelele 4G LTE. Smartphone-ul, care va fi disponibil in lunile urmatoare clientilor AT&T, vine cu cel mai mare ecran dintre telefoanele care ruleaza sistemul de operare Windows, o camera digitala de 16 megapixeli si transfer de date la viteza 4G LTE.

Peter Chou, CEO HTC Corp: ''Istoria inovatiilor HTC pentru tehnologia 4G include lansarea primelor dispozitive 4G pentru fiecare operator principal din S.U.A., iar astazi ne bucuram sa continuam aceasta tendinta prin lansarea primului nostru Windows Phone 4G LTE, modelul HTC TITAN II. Acest smartphone cu dotari complexe combina design-ul HTC cu viteza mare de transfer specifica retelei 4G LTE si cu software-ul puternic al Windows Phone de la Microsoft. Astfel, oferim utilizatorilor un smartphone in concordanta cu cerintele si nevoile acestora''.

HTC TITAN II este echipat cu un ecran super LCD tactil capacitiv cu diagonala de 4,7 inch, pentru o experienta de vizualizare optimizata pentru filme, jocuri, fotografii sau videclipuri. HTC TITAN II ofera acces simplu si rapid la cele mai recente filme si programe TV prin intermediul HTC Watch si acces la jocuri, oriunde s-ar afla, prin intermediul Xbox LIVE.

Dotat cu o tehnologie imagistica avansata, HTC TITAN II are o camera de 16 megapixeli cu obiectiv superangular, autofocus, blit dual LED, functie de reducere a efectului de ochi rosii, stabilizator de imagine, senzor foto cu iluminare din spate si un buton fizic declansator. Prin toate aceste atribute, smartphone-ul devine o alternativa viabila pentru camerele digitale compacte. HTC TITAN II include o multitudine de functii dezvoltate de HTC pentru o captura mai buna a imaginilor intr-o varietate de conditii; de exemplu, capturi panoramice pentru surprinderea peisajelor sau capturi in rafala pentru fotografii de actiune. De asemenea, smartphone-ul permite inregistrarea video la calitate HD 720p cu ajutorul camerei foto principale precum si video chat mobil prin intermediul Wi-Fi si al camerei frontale de 1,3 megapixeli.

HTC-Titan-II

Accesul la reteaua rapida 4G LTE a AT&T combinat cu procesorul Qualcomm Snapdragon S2 de 1,5 GHz ii permite telefonului HTC TITAN II sa ofere in cele mai bune conditii navigare online, streaming multimedia si download. Acest smartphone vine dotat cu o baterie litiu ion de 1.730 mAh pentru a sustine experienta mobila intr-una dintre cele mai rapide retele 4G LTE.

Beneficiind de cea mai recenta versiune de Windows Phone, HTC TITAN II ofera conectivitate, eficienta si productivitate sporite utilizatorilor datorita tastaturii mari virtuale si accesului la Windows Phone Office Hub, Microsoft Exchange 2010 si Outlook Mobile. Interfata Live Tiles aduce grupurile de prieteni si familia mai aproape de user si livreaza pe ecranul principal cele mai noi actualizari si stiri direct din retelele sociale. Utilizatorii HTC TITAN II vor putea, de asemenea, sa descarce o serie de aplicatii HTC in mod gratuit din Windows Marketplace prin intermediul HTC Hub.

HTC TITAN II urmeaza sa fie disponibil in exclusivitate in Statele Unite prin AT&T in lunile urmatoare.

Cele mai citite