Toshiba lanseaza camera video Full-HD 3D CAMILEO Z100

Prin lansarea CAMILEO Z100, Toshiba Europe GmbH isi extinde astazi teritoriul divertismentului 3D catre familia camerelor video CAMILEO. Cel mai nou membru al portofoliului de camere video inteligente le permite utilizatorilor sa captureze filme de o calitate 3D deosebita si cu o rezolutie Full-HD 1920 x 1080 pixeli. Datorita ecranului LCD 3D Parallax Barrier, utilizatorul poate viziona inregistrarile direct in format 3D fara ochelari pe ecranul LCD tactil de 7,1cm (2,8''). CAMILEO Z100 beneficiaza de un zoom digital 8x in mod 3D pentru a captura chiar si cele mai mici detalii. Prin intermediul portului HDMI, camera video CAMILEO Z100 poate fi conectata cu usurinta la un televizor 3D sau la un laptop. Creata pentru persoanele care doresc sa captureze in special imagini 3D, compacta si elegant camera video CAMILEO Z100 ofera inovatii avansate si un raport foarte bun calitate-pret. Produsul va fi disponibil in Europa incepand cu cel de-al doilea trimestru al anului 2012 (disponibilitatea locala poate varia in functie de tara).

 

Toshiba-Camileo-Z100

 

CAMILEO Z100 le permite utilizatorilor sa maximizeze calitatea videoclipurilor create

Andy Bass, Vice-Presedinte Marketing si Vanzari Toshiba Europe GmbH: ''Prin intermediul lui CAMILEO Z100 extindem fascinanta tehnologie 3D catre familia noastra de camere video. Este urmatorul pas logic deoarece le ofera posibilitatea consumatorilor nu numai sa se bucure de efectele fascinante ale filmelor 3D, ci si sa produca ei insisi continut 3D remarcabil precum momente petrecute in familie sau amintiri din vacante.''

Trecerea de la 2D catre 3D se realizeaza printr-o simpla apasare de buton

Noua camera video Toshiba CAMILEO Z100 beneficiaza de o rezolutie Full-HD 1920x1080p si poate fi utilizat, de asemenea, pentru inregistrari bidimensionale. Pentru a comuta in modul 3D, utilizatorul trebuie doar sa apese butonul specific, plasat pe partea laterala a camerei. Chiar daca utilizatorul poate vizualiza imediat continutul 3D fara ochelari pe ecranul tactil LCD de 7,1cm (2,8''), camera poate fi conectata cu usurinta direct la un televizor sau laptop 3D prin intermediul portului HDMI pentru redarea pe ecrane de dimensiuni mari. CAMILEO Z100 beneficiaza de un zoom digital de 8x in modul 3D si de un zoom digital de pana la 120x atunci cand filmeaza 2D.

Navigatie intuitiva si tehnologie folositoare pentru inregistrari la o calitate superioara

Noua interfata grafica pentru utilizatori permite o navigare intuitiva prin toate setarile camerei cu ajutorul ecranului tactil. În momentul in care se filmeaza in modul 2D, Stabilizatorul Electronic de Imagine (Electronic Image Stabiliser - EIS) diminueaza orice deplasare a imaginii cauzata de miscarile rapide ale camerei. Senzorul de iluminare localizat in spate (Backside Illumination) imbunatateste calitatea videoclipurilor in momentul filmarii in conditii slabe de iluminare, de exemplu in timpul amurgului. În plus, fata de memoria interna de 128 MB, CAMILEO Z100 ofera suport pentru carduri de memorie SD de pana la 128GB.

Cele mai citite