Camere foto ultra portabile Samsung WB850F, WB150F si ST200F

Samsung a anuntat lansarea unei noi game de camere zoom ultra portabile, ce dispun de tehnologie Wi-Fi. WB850F, WB150F si ST200F aduc o imbunatatire a zoom-ului optic avansat si calitatii imaginii cu care s-a remarcat seria WB, dispunand, in acelasi timp, de capabilitate Wi-Fi, pentru a facilita partajarea si stocarea imaginilor oriunde v-ati afla. Cu un corp compact, usor si rezistent, noua serie zoom de la Samsung este companionul perfect pentru calatorie.

Noua tehnologie SMART Wi-Fi de la Samsung va schimba modul in care fotografiati, partajati si stocati imaginile. Cu noile camere cu zoom lung Samsung SMART, utilizatorii nu trebuie sa isi mai faca griji legate de incurcarea cablurilor atunci cand transfera imaginile intr-un hard Drive, datorita functiei Auto Backup. Utilizatorii se pot bucura si de avantajele spatiului gratuit de stocare disponibil prin serviciul Cloud Samsung AllShare Play si Microsoft SkyDrive, pentru a face fotografiile accesibile de oriunde.

Samsung-WB850F

Desigur, atunci cand descoperim noi locuri si noi culturi, vrem sa le impartasim cu cei de acasa. Cu ajutorul capabilitatii Wi-Fi a noilor camere cu zoom lung Samsung SMART, partajarea fotografiilor este mai rapida si mai facila decat oricand. De la orice hotspot Wi-Fi, utilizatorii pot trimite prin e-mail sau pot impartasi fotografiile prin intermediul retelelor sociale precum Facebook sau Picasa si pot posta videoclipuri pe YouTube in cativa pasi simpli. WB850F foloseste, de asemenea, GPS si Live Landmark pentru a face calatoriile mai placute, prin posibilitatea de a descarca harti si de a afla informatii despre locatii din apropiere, la o simpla apasare de buton. Busola Digitala poate oferi utilizatorilor informatii despre pozitia lor si le poate arata cat de departe sunt de diferite locatii, in timp ce functia MapView permite descarcarea de harti si folosirea camerei pentru a explora noi orase. Pentru cei care nu au nevoie de Wi-Fi, WB150 si ST200 vor fi disponibile fara aceasta functie.

Samsung-WB150F

La fel ca predecesoarele din seria WB, WB850F, WB150F si ST200F faciliteaza captarea detaliilor incredibile, gratie obiectivelor zoom, pentru imagini close-up care altadata ar fi fost inaccesibile. WB850F dispune de zoom optic 21x – cel mai performant zoom de la Samsung, cu un super zoom optic impresionant, de 18x, pe WB150F si un obiectiv cu zoom optic 10x pentru ST200F. Pentru imagini de inalta calitate, toate modelele travel zoom beneficiaza de senzori mai mari de 12 Megapixeli (16,2 Mp pe WB850F si 14,2 Mp pe WB150F). WB850F dispune de un senzor inovator BSI CMOS ce reduce zgomotul si distorsiunea, chiar si in conditii de luminozitate slaba, iar ecranul VGA AMOLED de 3" reda imaginile in claritate maxima.

Impartasiti scene de neuitat in Full HD

Chiar daca filmati carnavalul din Rio de Janeiro de la inaltimea unora dintre cele mai inalte cladiri din lume, camerele travel zoom de la Samsung permit inregistrare video HD. WB850F capteaza detalii uimitoare in Full HD 1080/30p si pesaje spectaculoare la 1080/60i, in timp ce WB150F si ST200F dispun de HD la 720/30p. Astfel, experientele inedite vor fi captate in cele mai vibrante culori.

Aduceti orice imagine la viata cu Motion Photo

Puteti fi singura persoana care se misca printre o multime de statui sau puteti vedea un copac singuratic leganandu-se in vant – cu Motion Photo, puteti aduce la viata un singur element dintr-o fotografie obisnuita, in timp ce restul cadrului ramane static. Editati-l instantaneu cu camera si folositi Wi-Fi pentru a-l impartasi imediat, fara a avea nevoie de un computer. Aceasta functie este disponibila pe ST200F.

Cadrul perfect, cu cea mai mare usurinta

Cu noile camere, puteti alege orice cadru pentru o fotografie perfecta. Cu modelele WB850F si WV150F, va puteti explora talentul fotografic prin controlul manual complet, profitand, de asemenea, de OIS (disponibil pe toate modelele - WB850F, WB150F si ST200F). În plus, Smart Auto, disponibil pe toate modelele noi, identifica si selecteaza automat modul scena potrivit, pentru a oferi cele mai bune rezultate de fiecare data. De la un foc de artificii, la o incapere special iluminata pentru o petrecere, tehnologia de detectare a scenei identifica in ce conditii va fi captata scena si ajusteaza automat setarile pentru rezultate uimitoare.

Live Panorama, pentru a prinde pe toata lumea in cadru

Live Panorama, disponibila pe WB850F, WB150F si ST200F, permite captarea intregii actiuni, facilitand realizarea de cadre panoramice fara a pierde din detalii, de la varfuri de munte, pana la grupuri mari de prieteni. Functia permite fotografierea cu usurinta a cadrelor largi prin simpla apasare a butonului Shutter si plimbarea camerei de-a lungul scenei. Utilizatorii pot chiar sa previzualizeze intreaga scena pe care tocmai au captat-o, prin intermediul ecranului LCD.

Functii distractive, pentru un plus de amuzament in calatorie

De ce sa nu adaugati un plus de creativitate fotografiilor din vacanta? Cu ajutorul Split Shot, puteti imparti ecranul in trei cadre separate si puteti crea pana la trei fotografii diferite prin lipirea lor, pentru a crea un nou punct de vedere asupra calatoriei. Magic Frame permite pozitionarea subiectului intr-unul dintre fundalurile pre-incarcate, cum ar fi billboard-urile sau posterele si stergerea unei parti dintr-o fotografie existenta, pentru si mai multa creativitate. Puteti folosi functia Picture in Picture pentru a va insera fotografia – fie ca e vorba despre un moment inedit, sau un portret – intr-o alta imagine sau videoclip, pentru a realza un colaj memorabil cu imaginile preferate. În final, puteti adauga efectele de bend, stretch si warp pozelor in care apar prietenii si familia, pentru momente vesele – cu functia Funny Face trebuie doar sa apasati butonul cu 5 directii pentru a mari capete sau nasuri ori crea distorsiuni amuzante. Iar atunci cand miscati camera, Face Tracking pastreaza imaginile simpatice exact asa cum le doriti.

Cele mai citite