Kingston lanseaza HyperX Red si HyperX LoVo

Kingston anunta lansarea unei editii limitate a modulelor de memorie HyperX Red si lansarea unui design nou pentru gama HyperX LoVo. Aceste noi module de memorie ofera un design nou si sunt destinate utilizatorilor entuziasti, integratorilor de sisteme si impatimitilor de jocuri care isi doresc un spor de performanta.

Edita limitata HyperX Red ofera un aspect agresiv, menit sa aduca un plus de stil oricarei placi de baza sau sistem desktop. Kiturile de memorie HyperX Red beneficiaza de certificarea Intel XMP si vor fi disponibile in variante de 8GB si 4GB, cu frecvente de 1600MHz si 1333 MHz, atat pentru 1.65 volti cat si pentru 1.5volti. Usurinta cu care se instaleaza si garantia seriei HyperX, fac noile module de memorie sa corespunda perfect cerintelor utilizatorilor si pasionatilor de jocuri interesati, deoportiva, de performante ridicate, viteza sporita si capacitate cat mai mare de stocare.

Kingston-HyperX-LE-Red

Kingston ofera acum si un nou design pentru modulele cu voltaj redus din seria HyperX LoVo. Noile module HyperX LoVo isi pastreaza culoarea verde, insa radiatorul este cel din seria HyperX Genesis. HyperX LoVo are un consum mai mic de energie si disipa mai putina caldura, in acest fel avand nevoie de o viteza mult mai mica a ventilatorului, in consecinta oferit un mediu de lucru silentios. Cu o frecventa de 1600MHz pentru 1.35 de volti, respectiv 1333MHz pentru 1.25 de volti, aceste module sunt ideale pentru placile de baza de tip Intel Mini-ITX 'Apple Glen', platforma AMD Llano, si pentru sistemele Home Theatre PC sau serverele media. HyperX LoVo este disponibil in variante de capacitate de 8GB si 4GB.

Kingston-HyperX-LoVo

Modulele de memorie HyperX sunt disponibile cu garantie pe viata si beneficiaza de support tehnic 24/7.

 

Cele mai citite