Samsung Galaxy S alb

Alba ca Zapada a sosit in tinutul Samsung.

Daca v-ati plictisit sa asteptati un telefon mobil alb de la cei cu fructele (Apple), de ce sa nu va indreptati atentia catre Android? Samsung Galaxy S alb se va lansa in Coreea de Sud asa cum au confirmat cei de la Samsung.

Samsung Galaxy S s-a bucurat de un succes extraordinar, fiind prima incursiune Samsung in lumea telefoanelor mobile de top, smartphone Android. In timp ce Apple se lupta cu problemele legate de aprovizionare pentru lansarea mult anticipatului iPhone 4 alb, acest omolog al sau va fi disponibil in Coreea de Sud cat de curand.

Va ajunge si in Romania? Destul de posibil. Ar fi intelept pentru Samsung sa valorifice febra telefoanelor mobile smartphone albe cu ceea ce pare a fi cel mai bun telefon mobil din lume. Un model similar alb 'blanco' a aparut deja pe un site spaniol ceea ce indica invazia europeana iminenta chiar daca nu exista inca niciun cuvant oficial de la Samsung.

Telefonul Samsung Galaxy S poate fi achizitionat la un pret de aproximativ 1700 lei. Puteti alege si dintre ofertele la abonament disponibile la furnizorii de telefonie mobila Cosmote, Vodafone si Orange.

 

samsung galaxy s alb

Cele mai citite