X-Mini Kai sunt disponibile in Romania

Muzica stocata pe telefonul mobil trebuie pusa in valoare, iar cel mai simplu mod de a asculta colectia digitala e achizitionarea unui sistem audio. Boxele portabile X-Mini Kai se pot conecta la telefon prin Bluetooth, utilizatorul avand la indemana o multime de moduri de folosire. Sunetul generat de capsulele compacte este extrem de puternic iar claritatea este pastrata chiar si atunci cand volumul este reglat la maximum. Secretul boxelor X-Mini Kai consta in difuzoarele de 40mm cu membrana de cauciuc, ecranate magnetic, ce sunt alimentate de la un acumulator intern de 550mAh.

Boxele sunt usor de conectat la un aparat cu Bluetooth, conexiunea fiind realizata rapid. X-Mini Kai poate fi folosit ca un sistem audio pentru apeluri telefonice dar si ca un mini-sistem pentru o teleconferinta cu prietenii, boxele fiind dotate cu microfon intern si cu un buton pentru intreruperea apelului. Boxele pot fi transportate oriunde fie ca mergeti la munte intr-un weekend sau vizitati un prieten apropiat. Greutatea redusa de numai 95 grame si forma ingenioasa permit amplasarea acestora oriunde si-ar dori utilizatorul. Muzica suna la fel de bine in conditiile in care boxa este pozitionata la o distanta de cativa metri de telefon, laptop sau tableta, acumulatorul litiu-ion asigurand energia necesara pentru aproximativ 8 ore. Daca o singura boxa nu e suficienta pentru dumneavostra puteti opta pentru un sistem de boxe ce pot fi inlantuite in numar mare cu ajutorul functiei Bluetooth Dongle.

x-mini-kai-usb

''Suntem bucurosi ca Romania s-a numarat printre primele tari in care au ajuns boxele X-Mini Kai. Noul model completeaza gama cu o facilitate ceruta de foarte multi utilizatori de boxe portabile, aceea de a le putea conecta wireless la telefoane sau tablete'', a declarat Valentin Haicu, director VHCI Business Development.

Boxele X-Mini Kai sunt disponibile pe piata romaneasca prin intermediul importatorului VHCI Business Development la un pret de 398 lei (cu TVA inclus).

 

x-mini-kai-volume

 

Specificatii Boxe X-Mini Kai

Dimensiuni: 50.0mm X 62.0mm

Greutate: 95.2g

Difuzor: 40mm, 4Ω, ecranat magnetic

Putere: 2.5W

Raspuns in frecventa: 100 Hz – 18 kHz

Raport semnal-zgomot: ≥89dB

Distorsiune: ≤0.3%

Autonomie: pana la 8 ore

Baterie: 550mAh, 3.7V

Timp reincarcare baterie: 2.5 ore

Frecventa operare: 2.4GHz – 2.48GHz

Raza wireless: pana la 10 metri

Compatibil cu Bluetooth v2.1 + EDR, A2DP Stereo

Autonomie Bluetooth: pana la 4 ore

Senzitivitate microfon:-34db

Cele mai citite