Kingston lanseaza DataTraveler SE9 si DataTraveler Micro

Kingston anunta lansarea noilor unitati Flash de memorii concepute pentru numarul tot mai mare al utilizatorilor de notebook, tableta si smartphone. Noile unitati USB Flash, de dimensiuni reduse reusesc sa inoveze si sa extinda capacitatea de stocare a dispozitivelor de dimensiuni reduse, pastrand insa designul elegant.

• DataTraveler SE9: Proiectat pentru pasionatii de telefoane mobile, noua unitate USB Flash DataTraveler SE9 (DTSE9) reuseste sa imbine elganta cu functionalitatea. Carcasa subtire din metal are atasat un inel incoporat, pentru a se putea prinde mai usor la rucsac, servieta, geanta sau chiar de legatura de chei. Caracasa din metal si dimensiunile reduse ii ofera protectie atunci cand este conectat la un PC alaturi de alte dispozitive, spre deosebire de celelalte unitati USB Flash. Modelul DataTraveler SE9 este disponibil in variante de 8GB si 16GB.

Kingston-DTSE9

• DataTraveler Micro: Conceput drept una dintre cele mai mici unitati Flash USB, DataTravelerMicro are un design ultra slim, care ii permite sa fie atasat la tablete, notebook-uri subtiri, netbook-uri sau sisteme audio de masina, fara a aduce nici o modificare intregului aspect al dispozitivului cu care este folosit. DataTraveler Micro este disponibil in variante de 8GB si 16GB.

Kingston-DTMicro

''Kingston raspunde cerintei crescute a utilizatorilor pentru calculatoarele portabile, avand in vedere ca a venit vremea tabletelor si a notebook-urile slim'', declara Gabriel Gidea, director de dezvoltare Kingston Technology pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova. ''Unitatile USB Flash oferite de Kingston sunt solutii de stocare de dimensiuni foarte mici, usoare, care permit entuziastilor de tablete si notebook-uri sa depaseasca limitele capacitatii de stocare si sa se bucure de performante sporite.''

Modelele Kingston DataTraveler SE9 si DataTraveler Micro sunt disponibile cu garantie pentru 5 ani.

Cele mai citite