Proiector 3D Full HD Perfection BenQ W7000

BenQ lanseaza in Romania proiectorul de calitate profesionala W7000, primul proiector 3D Full HD Perfection destinat zonei de home entertainment. BenQ W7000 este primul proiector din lume care a obtinut certificat de calitate 3D Full HD din partea grupului TÜV Rheinland, lider in furnizarea de servicii tehnice si organism de certificare a calitatii.

Avand la baza tehnologia DLP 3D Link, noul BenQ W7000 ofera imagini 3D la rezolutie Full HD (1080p) de cea mai buna calitate, fara a produce efectul deranjant al ''tremuratului'' imaginilor in 3D. BenQ W7000 ofera o rata de contrast nativ de 50.000:1, luminozitate de 2000 ANSI lumeni, gama de culori certificate ISFccc (calibrare profesionala a culorilor), tehnologiile BrilliantColor si VIDI si conectivitate HDMI 1.4a, caracteristici care permit utilizatorilor sa se bucure de filme 3D prin dual HDMI redate printr-o sursa de semnal BluRay-player sau jocuri 3D de pe PS3.

Benq-W7000

BenQ W7000 are capacitatea de a proiecta imagini cu o diagonala de pana la 7,6 metri, fiind adecvat pentru audiente de pana la 10-15 persoane. Proiectorul are telecomanda cu tastatura iluminata, astfel incat este mai usor de controlat chiar si pe intuneric.

''Proiectorul din clasa premium BenQ W7000 este, la acest moment, singurul proiector din lume care livreaza ceea ce numim o experienta Home Cinema 3D veritabila, lucru confirmat de certificare acordata de TÜV Rheinland. In plus ofera imagini 3D FullHD 1080p stereoscopice, fara a fi necesare alte dispozitive emitatoare pentru ochelari'', a declarat Dragos Salamac, Team Leader BenQ pentru Romania.

Proiectorul BenQ W7000 vine echipat cu un sistem optic optimizat pentru imagini Full HD, inclus si in alte proiectoare premium BenQ adresate segmentului Home Entertainment, sistem ce asigura imagini in rezolutie Full HD foarte clare si de o calitate deosebita. Lentilele pentru proiectie de tip Panamorph 2.35:1 sunt realizate numai cu elemente de sticla ultra clara pentru a asigura redarea celor mai mici detalii dar si o mai buna luminozitate. De asemenea, constructia lentilei ia in calcul compatibilitatea cu standardul de culori Rec. 709, care reflecta intocmai gama de culori surprinsa de ochiul uman; proiectorul W7000 reda un set de 1,07 miliarde de culori. Rec.709 este unul dintre cele mai inalte standarde HD pentru pentru proiectoarele destinate uzului home cinema.

Benq-W7000-interfete

Proiectorul include sistemul BenQ de management al culorilor, sistemul de control al culorilor in mod 3D, dar si cateva ajustari presetate in mod profesional, sporind confortul utilizatorilor. In acelasi timp, utilizatorii pot ajusta nuantele, contrastul, luminozitatea, temperatura culorilor sau nivelul de alb, astfel incat acestea sa raspunda standardelor de vizionare ale fiecaruia, indiferent ca este vorba de imagini 2D sau 3D.

O caracterstica importanta a noului BenQ W7000 este flexibilitatea din punct de vedere al instalarii, avand integrat un sistem de zoom performant dar si posibilitatea deplasarii lentilelor pe orizontala cu 41% si pe verticala cu 125%. Astfel, proiectorul poate fi pozitionat nu doar perpendicular pe imaginea proiectata, ci si in laterale, pastrand o imagine perfect dreptunghiulara din orice unghi al proiectiei. De asemenea, proiectorul este dotat cu o puternica functie de Frame Interpolation, care estimeaza miscarea de la un cadru la altul si introduce un cadru interpolat intre cele existente, pentru o imagine mai clara, fara umbre.

Benq-W7000-butoane

Pentru cei care vor performante absolute, noul proiector BenQ W7000 vine echipat cu certificarea ISFccc, astfel incat orice utilizator poate beneficia de calibrare profesionala.

Disponibilitate si pret

Noul BenQ W7000 va fi disponibil pe piata din Romania incepand din luna februarie, prin partenerii oficiali BenQ, la un pret estimativ de 2000 euro.

Cele mai citite