Canon lanseaza calculatoarele Euro 2012

Canon dezvaluie astazi noua gama de calculatoare Euro 2012, oferind fanilor din intreaga Europa o varietate de solutii fiabile si portabile, perfecte pentru utilizatorii dinamici. Noul model KC-30 Euro 2012 este dotat cu un breloc, corp subtire si usor, ce ii permite sa fie atasat sau inserat intr-o geanta mica sau o mapa.

KC-30 Euro 2012 dispune de taste cu suprafata din cauciuc, oferind percizie la introducerea datelor in timp ce ecranul LCD permite vizualizarea lor chiar si atunci cand sunteti in miscare. Acest mini calculator portabil este ideal pentru iubitorii de sport de toate varstele, fiind disponibil pe trei culori elegante: violet, negru si alb.

X Mark I Card si X Mark I Pointer - calculatoare portabile inteligente pentru iubitorii de sport

Parte componenta a gamei Euro 2012, Canon anunta si actualizarea modelelor X MARK I Card si Mark X I Pointer, ce detin incepand de acum logo-ul Euro 2012, pentru a sustine implicarea Canon in turneul international de fotbal.

Canon-X-Mark-I-Card

Modelul X Mark I Card este un calculator stilat, de dimensiunea unei carti de credit, ideal pentru oamenii de afaceri care calatoresc des. Designul sofisticat ofera pentru partea inferioara o carcasa din aluminiu cu aspect luxos si un finisaj elegant pe alb sau negru cu noul logo Euro 2012.

Modelul X Mark I Pointer ofera profesionistilor din afaceri un dispozitiv multifunctional dotat cu functiile Memory Store si Recall ce permit utilizatorilor sa inregistreze si sa revada informatii esentiale, precum si un pointer laser ce ajuta la sustinerea prezentarilor. X Mark I Pointer este alegerea optima pentru persoanele care sustin prezentari sau oameni de afaceri care calatoresc mult, fiind personalizat cu logo-ul Euro 2012 - perfect pentru fanii care doresc sa-si manifeste suportul pentru campionatul Euro 2012, atat in activitatea pe care o desfasoara cat si in afara ei.

Calculatoare inteligente, mai durabile

Pe langa optiunile extinse din dotare, noile modele dispun de un impact scazut asupra mediului, o caracteristica inerenta a gamei de calculatoare Canon.

X Mark I Pointer include componente fabricate din plastic reciclat de la alte procese Canon, in timp ce X Mark I Card este alimentat doar de energie solara. Toate cele trei modele dispun de functie Auto-power Off, ce inchide automat ecranul dupa o perioada de inactivitate - reducand consumul inutil de energie.

Noile actualizari ale modelelor X Mark I Card si X Mark I Pointer sunt diponibile incepand cu decembrie 2011, iar modelul KC-30 va fi disponibil din februarie 2012.

 

Canon-KC-30

Cele mai citite