ZyXEL lanseaza primul kit Wireless HDMI

ZyXEL a lansat un produs inovator, modelul WHD6215 - un kit wireless HDMI, echipament dedicat utilizatorilor casnici. Kit-ul a fost conceput pentru a permite conexiuni wireless end-to-end pentru streaming de pe mai multe dispozitive compatibile HDMI (High-Definition Multimedia Interface). Solutia poate fi integrata cu o gama variata de dispozitive, printre acestea numarandu-se console de jocuri, playere Blu-ray sau tablete cu facilitati HD.

Dezvoltarea tehnologiei Wireless a asigurat interoperabilitatea unei game variate de dizpozitive, atat pentru utilizarea personala, cat si pentru utilizarea in mediile profesionale. Dezvoltat special pentru divertisment si avand ca principala tinta utilizatorii casnici, WHD6215 HDMI Kit permite mai multor dispozitive HDMI sa transmita continut de inalta definitie catre un display HD (televizor, monitor, proiector etc.), conexiunea fiind realizata fara fir.

Zyxel-whd6215

Conceput pe baza tehnologiei WiHD, solutia are 4 porturi HDMI si un receptor. Transmisia foloseste banda de 60GHz, in locul celei de 2,4 GHz, banda deja ocupata de cele mai multe ori de alte dispozitive. Astfel, solutia elimina problemele legate de interferente si pierderile de date, o problema esentiala in cazul jocurilor video si a streaming-ului multimedia.

Zyxel-whd6215-interfete

Produsul are un design neconventional, bazat pe linii curbe, incadrandu-se foarte bine cu dispozitivele electronice moderne. Tehnologia plug-and-play face ca dispozitivul sa devina disponibil imdediat dupa ce a fost conectat, fara a fi necesare alte operatiuni de configurare. Intrucat cele patru porturi HDMI accepta pana la patru dispozitive simultan, utilizatorul poate comuta liber intre ele pentru acces la Internet, gaming, filme sau alt continut media.

Cele mai citite