Samsung anunta completarea familiei de camere video cu noi modele

Samsung anunta completarea familiei de camere video cu noi modele, dotate cu o gama larga de functii inovatoare, pentru utilizatorii cu orice nivel de experienta. Modelul QF20 dezvolta tehnologia Samsung Switch Grip, pentru a filma cu si mai multa usurinta si beneficiaza de conectivitate Wi-Fi, revolutionand astfel modul de stocarea si partajare a filmelor. F80 este un dispozitiv care se adreseaza intregii familii, in timp ce W300 beneficiaza de un design robust, perfect pentru cei aventurosi.

Distractie in familie cu Q20/QF20

Q20 se bazeaza pe modelul popular Q10, ce incorporeaza noul Switch Grip 2, care dispune acum de Vertical Recording, imbunatatind flexibilitatea cu trei noi unghiuri de inregistrare. Cu Switch Grip, oricum ar fi tinuta camera de filmat, senzorul G Magnetic din interior recunoaste unghiul si roteste LCD-ul pentru a putea vedea si controla inregistrarea din orice unghi. QF20 dispune de asemenea de capabilitate Wi-Fi, pentru uploadarea si partajarea de continut, precum si de Auto-Backup pentru a stoca rapid si sigur amintirile in PC.

Samsung-Q20

Cu un design stilat, Q20 ofera inregistrare Full HD la 1080i, zoom optic 20x si functii creative, intr-o forma supla si portabila. Ideal pentru familiile tinere si active, dispozitivul este usor de folosit si de controlat. Noua functie ''Shake It'' aduce un plus de amuzament inregistrarilor de familie, permitand adaugarea efectelor artistice cu o simpla miscare a camerei, iar efectele Art time lapse, inclusiv reverse time lapse, permit oricui sa isi exerseze creativitatea. Prin functia de inregistrare One Touch si prin LCD-ul touch, puteti inregistra si edita din miscare.

W300/W350, pentru imagini extreme, in conditii extreme

W300 este cea mai recenta linie de camere de filmat de buzunar de la Samsung, proiectata pentru a fi companionul ideal al sportivilor si iubitorilor de natura. Rezistent la apa pana la 5 metri, rezistent la caderi de la o inaltime de pana la 2 m, precum si la praf, aparatul permite captarea unor scene de actiune si de aventura in Full HD, la 1080/30p. Gama extinsa de functii este perfecta pentru folosirea in conditii extreme, in timp ce perna optionala disponibila pe modelul 350 permite filmarea in timp ce camera pluteste pe apa. Senzorul CMOS 5M BSI si obiectivul Bright Lens F2.2 faciliteaza captarea in conditii de luminozitate slaba, pentru imagini de inalta calitate. Cu ajutorul Switch Grip-ului disponibil pe modelul W350, utilizatorii pot capta videoclipuri perfect incadrate, fie ca se afla intr-o pluta de rafting sau in aer, in plin skydiving.

Samsung-W300

Momente distractive in familie, in calitate HD, cu F80

F80 este modelul ideal pentru familii, ce dispune de capabilitati HD si de o calitate a imaginii imbunatatita intr-un pachet stilat, dar si accesibil, cu o varietate de functii inteligente, inclusiv HDMI. Zoom-ul optic 52x si zoom-ul inteligent 65x va aduc mai aproape de scena de familie pe care doriti sa o inregistrati. F80 dispune de inregistrare 1280 x 720, 30p, pentru o captare clara si lina, in cele mai vibrante detalii, cu ajutorul senzorului CMOS 1/3,2'' de 5Mp, precum si de upscaling video 1080i via HDMI. Functia Smart Background Music II face adaugarea unei coloane sonore cu mult mai usoara, pentru a transforma filmele de vacanta in ceva cu adevarat memorabil.

Samsung-F80

Creati amintiri care devin opere de arta!

Fiecare noua camera de filmat din noua gama Samsung ofera optiuni creative de a aduce filmele la viata cu mare usurinta, fara nevoia de a le edita de pe un computer. My Clip, disponibil pe intreaga gama, este o modalitate simpla de a marca cele mai importante parti ale actiunii chiar in timp ce se petrec, pentru a putea alege cele mai bune momente si a realiza un montaj special instantaneu. Functia imbunatatita Smart BGM II (Background Music) permite sincronizarea muzicii, ajustand automat volumul sub / peste inregistrare. Toate camerele de filmat ofera, de asemenea, imagini statice foarte clare, pentru momentele cand fotografiile sunt optiunea ideala.

Cele mai citite