Monitorul Philips Moda 248C3LHSW, complet alb

Philips lanseaza monitorul Philips Moda 248C3LHSW, varianta complet alba. Design-ul acestuia se va potrivi perfect cu liniile minimaliste si moderne ale oricarei locuinte. Corpul foarte subtire si baza stabila din aluminiu reprezinta o imbinare perfecta a ergonomiei cu noile tendinte in design. Conectivitatea prin 2 porturi HDMI, un timp de raspuns de doar 2 milisecunde si functiile inovative pentru o vizualizare mai buna fac ca noua senzatie alba sa reprezinte o platforma de divertisment ce ofera o experienta de neuitat.

Monitorul Philips 248C3LHSW atinge perfomante inalte la capitolul sunet si imagine. Dotat cu doua porturi HDMI, monitorul poate primi semnale audio si video de inalta calitate printr-un singur cablu de la calculatoare, sisteme set-top box, playere DVD si camere video. Imaginea este oferita la o rezolutie full-HD de 1920x1080 pixeli. Butoanele de control permit schimbari convenabile intre formatele de ecran lat si 4:3. Cu un timp de raspuns de 2 milisecunde, monitorul ofera o experienta vie, de exemplu atunci cand urmaresti un film de actiune sau experimentezi cele mai noi jocuri.

Philips Moda foloseste tehnologia de iluminare din spate White LED (W-LED). Monitoarele W-LED au mai multe avantaje fata de monitoarele LCD standard: emit imaginea din prima clipa, de la primul semnal. Monitoarele W-LED au o imagine mult mai stralucitoare, culorile sunt mai vii si valorile ratei de contrast sunt mai mari. Mai mult, iluminarea din spate a monitoarelor W-LED asigura ca monitoarele Philips nu contin mercur, ciclul de viata al produsului fiind cat se poate de ecologic, de la productie pana la utilizare. Nu in ultimul rand, monitoarele au fost premiate cu Energy Star 5.0, recunoastere a nivelului inalt de eficienta in consumul de energie.

Philips-Moda-248C3LHSW

Monitorul Philips 248C3LHSW este echipat cu doua noi tehnologii Smart display ce ofera o experienta de utilizare mai buna. SmartKolor mareste nivelul RGB al ecranului pentru ca imaginile sa debordeze de culoare. Tehnologia SmartTxt imbunatateste modul de citire al fisierelor PDF si al e-book-urilor, marind claritatea contrastului si a conturului. Astfel, monitorul relaxeaza vederea si permite o citire la fel de confortabila ca de pe un e-book reader.

Monitorul Philips Moda s-a numarat printre castigatorii iF Design pentru anul 2012. Recunoscute ca promotoare al design-ului de calitate, premiile iF premiaza cele mai mari realizari in design.

Philips Moda 248C3LHSW este disponibil in Romania la un pret de 1049 Lei.

Cele mai citite