Samsung promite durata de viata a bateriei de o zi pentru viitoarele smartphone-uri

Privind inapoi e greu sa gasesti o tehnologie care a decazut, ei bine, exista una si aceasta este durata de viata a bateriei. Samsung spera sa schimbe toate acestea.

Samsung Electronics a anuntat ca va oferi o autonomie baterie mai mare pentru smartphone-uri-le din 2012 si va imbunatati trendul curent a smartphone-urilor de ultima generatie care sufera de lipsa de energie.

Samsung GalaxyNex

Chiar si cu imbunatatirile tehnologice facute, durata de viata a bateriei ramane o problema la cele mai smartphone-uri de astazi. Acum compania sud coreeana promite sa rezolve toate problemele noastre asigurand pentru urmatoarele telefoane o zi intreaga de utilizare.

Vorbind intr-un interviu la conferinta CES de anul acesta, Kevin Packingam, vice presedinte al inovarii produselor la Samsung spune: "De cand te trezesti si pana te duci la culcare nu vrem sa fii ingrijorat de durata de viata a bateriei." In timp ce va mari dimensiunea bateriei, Packingham a adaugat ca Samsung va gasi moduri sa optimizeze smartphone-urile astfel incat sa mareasca durata de viata a bateriei cat mai mult posibil.

Cu rezolutie display mai mare, procesoare mai bune si cresterea utilizarii datelor, multe smartphone-uri nu reusesc sa se metina vii o zi intreaga. Daca Samsung isi va tine promisiunea, vom vedea alte companii care sa-i calce pe urma in 2012. Cu toate astea, nu putem sa nu ne intrebam de ce aceasta problema nu a fost pana acum abordata.

Samsung a avut mare succes in 2011, telefonul Galaxy S II ajutand compania sa ia fata Apple in ceea ce priveste vanzarile de smartphone-uri. Samsung se pare ca va cunoaste si mai mult succes in 2012 o data cu lansarea telefonului Samsung Galaxy S3.

Te bucuri de perspectiva unei durate de viata a bateriei respectabile?

Cele mai citite