Nissan dezvaluie prima carcasa iPhone care se vindeca automat

Carcasele iPhone 4S intra intr-o noua era cu potential. Carcasa de inalta tehnologie Nissan Scratch Shield a fost anuntata oficial ca prima carcasa din lume cu auto vindecare.

Compania japoneza de automobile Nissan s-a distantat putin de afacerile obisnuite pe patru roti pe teritoriul protejarii smartphone-urile si a lansat prima carcasa pentru iPhone 4S.

Nissan ScratchShield

Poreclit Nissan Scratch Shield, super eroul carcaselor iPhone se mandreste cu abilitati de auto vindecare al zgarieturilor de suprafata care ar putea pata de obicei telefonul tau.

Cele mai bune carcase iPhone 4S

Una dintre cele mai inovative carcase ce urmeaza sa fie lansata - Nissan Scratch Shield - este finisata cu un strat de vopsea speciala care conform producatorului de automobile "este facut din polyrotaxan, ceea ce inseamna ca atunci cand carcasa este zgariata putin, structura chimica poate reactiona pentru a reveni la forma initiala si a umple golul."

O reparare facuta rapid, aceasta vrajitorie a lumii tehnologice va repara majoritatea zgarieturilor in numai o ora, in timp ce zgarieturile mari se vor vindeca complet intr-o saptamana.

In timp ce Nissan nu a dezvaluit inca data de lansare Nissan Scratch Shield sau pretul, a confirmat ca lucreaza in prezent la "lotul initial de prototipuri."

Cele mai citite