Iti dau reducere 1% la PC Garage

Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800

Logitech a lansat tastatura reincarcabila Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800, ce ofera iluminare puternica in timpul zilei si noptii. Noua tastatura Logitech integreaza senzori de lumina ambientala, asigurand necesarul de lumina atunci cand tastezi pe intuneric. In plus, senzorul de miscare economiseste bateria in momentele in care nu ai nevoie de lumina. 

 

Iluminarea din spate a tastaturii K800 se ajusteaza in functie de cantitatea de lumina prezenta in camera, folosind senzori de lumina ambientala. Senzorii de miscare detecteaza mainile in momentul apropierii lor de tastatura si activeaza iluminarea, iar cand acestea se indeparteaza, iluminarea scade din intensitate. Astfel, te vei bucura de iluminare puternica, precisa, iar bateriile vor functiona mai mult: poti utiliza tastaura chiar 10 zile pana la urmatoarea incarcare.

 

Tastatura Wireless Illuminated K800 functioneaza chiar si atunci cand bateria este descarcata, cu ajutorul cablului micro-USB care iti permite sa reincarci in timp ce tastezi. Datorita modului de reincarcare rapid si flexibil, nu vei fi nevoit sa inlocuiesti niciodata bateriile.

 

Pentru ca o tastatura performanta trebuie sa ofere o experienta a tastarii pe masura, Logitech Wireless Illuminated include sistemul de taste PerfectStroke si Logitech Incurve keys. Sistemul de taste PerfectStroke ajuta la o tastare confortabila, fluida si silentioasa. Designul concav si marginile curbate ale tastelor Incurve pozitioneaza corect degetele, care vor glisa de la tasta la tasta, ora dupa ora. In plus, literele si simbolurile inscriptionate pe taste sunt durabile si nu se vor sterge.

 

Wireless Illuminated Keyboard K800 este cea mai noua aparitie din seria tastaturilor compatibile cu Logitech Unifying, micul receiver pe care-l poti lasa conectat la laptop. Tastaturile compatibile cu Unifying dispun de conectivitatea wireless Logitech Advanced 2.4 GHz ce elimina intarzierile si caderile.

 

Pret si disponibilitate

Tastatura Logitech Wireless Illuminated K800 va fi disponibila din septembrie la un pret recomandat de 99,99 Euro.

Logitech K800

Cele mai citite