Panasonic castiga cinci premii EISA

Panasonic a anuntat astazi ca a primit cinci premii EISA in 2010, cel mai mare numar de premii primite vreodata intr-un singur an. In afara de titlul European 3D-PLASMA TV 2010-2011 pentru Panasonic VIERA TX-P50VT20, celelalte premii EISA care au fost primite de Panasonic sunt European Multimedia Camera 2010-2011 pentru Panasonic LUMIX DMC-G2, European Camcorder 2010-2011 pentru Panasonic HDC-TM700, European HT Soundbar 2010-2011 pentru Panasonic SC-HTB500 si European Travel Compact Camera 2010-2011 Award pentru Panasonic LUMIX DMC-TZ10.

 

European 3D-Plasma TV 2010-2011: Panasonic VIERA TX-P50VT20

La un an dupa ce Panasonic a primit premiul European Plasma TV Award pentru Panasonic VIERA TX-P42V10, EISA a premiat din nou compania pentru reusitele sale in domeniul televizoarelor cu plasma si ecran plat, selectand Panasonic TX-P50VT20 ca fiind demn de titlul European 3D Plasma TV.

Panasonic Viera TX-P50VT20

European Travel Compact Camera 2010-2011: Panasonic LUMIX DMC-TZ10

Conform juriului EISA, “Panasonic LUMIX DMC-TZ10 reprezinta un mare pas inainte pentru seria TZ a companiei. In afara de modul auto si de multimea de scene predefinite selectabile de catre utilizator – inclusiv noile moduri Pinhole si Film Grain – TZ10 ofera si modurile traditionale P/S/A/M pentru un control sporit si mai multa creativitate. Pentru ca vorbim de o camera de calatorii, includerea functiilor de GPS si de geo-tagging este binevenita, in timp ce lentila zoom 12x 25-300mm Leica DC Vario-Elmar ofera focale potrivite pentru orice ocazie. Gama de functii este completata de inregistrarea video AVCHD Lite. Pe langa toate acestea, camera incape usor intr-un buzunar.”

Alte facilitati cheie ale acestei camere ultra compacte de la Panasonic includ Intelligent Resolution Technology, 16x Intelligent Zoom si chiar o unitate GPS incorporata care stocheaza informatii referitoare la locul in care a fost facuta o fotografie, permitand ulterior trimiterea acestora prietenilor si familiei.

Panasonic LUMIX DMC-TZ10

European Multimedia Camera 2010-2011: Panasonic LUMIX DMC-G2

Panasonic LUMIX DMC-G2, prima camera cu lentile interschimbabile cu declansare in sistem touch-control, a reusit sa ajunga pe lista produselor premiate de EISA. Conform cuvintelor juriului EISA, “una dintre cele mai interesante caracteristici ale lui Panasonic Lumix DMC-G2 este ecranul tactil de 3 inci (3:2) cu unghi variabil, cu ajutorul caruia se pot controla cu un singur deget setarile imaginii sau chiar se poate declansa camera printr-o singura apasare pe subiectul in cauza, pe ecran. Excelentul vizor electronic al camerei usureaza incadrarea pozelor chiar si in contralumina puternica. Sistemul de detectie a contrastului pentru autofocus este impresionant de rapid, iar calitatea imaginilor este buna atat in modul fotografie cat si in modul video (AVCHD Lite).”

Panasonic LUMIX DMC-G2

European Camcorder 2010-2011: Panasonic HDC-TM700

Daca anul trecut juriul a premiat camera video Panasonic HDC-TM300, anul acesta EISA a remarcat camera Panasonic HDC-TM700 HD, declarand despre ea ca “ofera o calitate exceptionala a imaginii datorita unui sistem de trei senzori CMOS si a unei lentile Leica Dicomar luminoase. Performantele excelente in lumina slaba combinate cu un nivel redus al zgomotului pe imagine se datoreaza unui procesor de imagini foarte solid. Un format nou de imagini, 1080/50p, ofera o reproducere fidela a subiectelor in miscare, iar utilizatorii avansati vor beneficia de o gama completa de ajustari manuale insotite de un sistem Focus Assistance si de histograme detaliate. Un nou sistem automat inteligent ofera o adaptare continua a focusului si expunerii, combinata cu un sistem de stabilizare a imaginii in doua etape, ceea ce are drept rezultat realizarea foarte usoara de reportaje. Memoria interna de 32 de GB impreuna cu slotul de memorie SD optionala asigura flexibilitatea operationala.”

Panasonic HDC-TM700

European HT Soundbar 2010-2011: Panasonic SC-HTB500

Noul SC-HTB500 este eleganta alternativa Panasonic la un sistem de boxe clasic. Produsul extrem de compact este insotit de un subwoofer wireless care ii asigura un bass puternic si este al cincilea castigator Panasonic al unui premiu EISA in acest an. Conform cuvintelor expertilor de la EISA, “Poate ca televizoarele se subtiaza de la un an la altul, dar aceasta face ca proiectarea boxelor integrate sa fie din ce in ce mai grea, lucru care explica terenul castigat de ‘Soundbar’.

Solutia Panasonic SC-HTB500 este orientata spre proprietarii de televizoare flat panel cu diagonoala de cel putin 42 de inci si este usor de instalat si conectat, necesitand doar un cablu HDMI. Inputul HDMI este compatibil 3D si include o functie Audio Return Channel and Pass-Thru. Boxele Panasonic conice din bambus si functia ‘Clear-Mode’ permit acestui Soundbar sa ofere un sunet clar si plin. Adaugati-i un subwoofer activ wireless si obtineti o solutie extrem de eleganta.”

Panasonic SC-HTB500

Cele mai citite