Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Aplicatii iPhone: AntiCrop extinde marginile fotografiilor

Ti-ai dorit vreodata sa lasi mai mult peisaj in fotografie in loc sa o trunchiezi? AntiCrop te ajuta sa extinzi marginile fotografiilor dincolo de cadru.

O noua aplicatie pentru dispozitive cu iOS va crea ingenios parti noi de fotografii pentru a expune mai mult din peisajul de dincolo de tine.

AntiCrop iPhone

Aplicatia AntiCrop pentru iPhone, iPad si iPod face exact opusul trunchierii de fotografii prin extinderea marginilor dincolo de cadrul initial. Aplicatia te ajuta si daca nu ai suficient spatiu intre subiect si peisaj sau daca vrei sa rotesti o imaginei fara a pierde colturile.

Deci cum functioneaza? Ei bine, tragi pur si simplu de marginile fotografiei si aplicatia face restul realizand cea mai apropiata forma a spatiului nou bazata pe ce exista deja in cadru.

Aplicatia AntiCrop face un efort impresionant pentru a acoperi golurile din fotografie si daca nu esti multumit de rezultat o poti exporta intr-o aplicatie de editare imagini pentru a acoperi greselile.

Aceasta este prima aplicatie de acest tip, asa ca merita incercata.

Cele mai citite

Error: No articles to display