ASUS a lansat proiectorul portabil LED P1

ASUS a lansat proiectorul portabil LED P1, ce reda prezentari luminoase si clare intr-un pachet compact proiectat pentru maxima usurinta si mobilitate. Designul sau a fost premiat cu Good Design Award in Japonia si iF Product Design Award in Germania.

Proiectorul portabil ASUS LED P1 ofera o luminozite de 200 ANSI lumeni si proiecteaza imagini HD 1280x800 pixeli, astfel incat imaginea de pe ecran se potriveste exact cu materialul original vizualizat pe notebook sau PC. Sursa de lumina Eco-LED nu contine mercur si are o durata de viata de pana la 30000 de ore. Din aceasta perspectiva, P1 ar putea functiona 20 de ani, folosit in medie cate 4 ore pe zi.

Asus-P1-LED-box

Control rapid si convenabil

P1 poate fi instalat rapid in doar 5 secunde de la pornire, utilizatorii uitand de perioadele lungi de pregatire a unui proiector. De asemenea, nu este necesara nici o perioada de racire, stingerea aparatului fiind instantanee.

Functia de corectare a geometriei proiectiei Auto Keystone poate detecta orientarea lui P1 si va ajusta automat imaginile trapezoidale distorsionate care rezulta dintr-o proiectie unghiulara. Aceasta facilitate scuteste utilizatorul de grija potrivirii pozitiei ideale pentru proiectare.

Utilizatorii se pot bucura de imaginii HD de dimensiunea unui display de 40'' la doar un metru fata de ecranul de proiectie, gratie ratei de proiectie de 1.16:1. La aceasta dimensiune, chiar si textele scrise cu font de 8 pot fi citite usor.

Proiectorul P1 permite reglarea pe loc a inaltimii multumita unui suport pliabil, care poate fi ajustat rapid conform conditiilor de lucru. Se economiseste o mare parte din timpul irosit in alte cazuri cu reglarea unui stand clasic.

Mobilitate maxima

P1 este ultra-subtire si compact, cantarind doar 415 de grame. Dimensiunile sale sunt comparabile cu cele ale unei carcase port-CD-uri (125.5 x 33.5 x 130 mm). Încape in majoritatea gentilor mici, fiind ideal pentru cei care calatoresc frecvent.

P1 functioneaza cu majoritatea adaptoarelor AC (≧65W) pentru notebook-urile ASUS. Prin partajarea aceluiasi incarcator, noua combinatie notebook – proiector de la ASUS este ideala pentru o prezentare business de success.

Design premiat

Inginerii de design de la ASUS au schitat liniile lui P1 gandindu-se la utilizator, oferindu-i standul de reglare rapide a inaltimii si facand-ul compatibil cu majoritatea incarcatoarelor de notebook-uri ASUS. Design-ul termic interior si folosirea unui material conductor de caldura bazat pe aliaj de magneziu maresc eficienta racirii. P1 nu se supraincalzeste si ramane silentios pe durata functionarii.

Proiectorul ASUS LED P1 se alatura unei liste lungi de produse ASUS premiate pentru design. De curand, P1 a primit Good Design Award in Japonia si iF Product Design Award in Germania.

ASUS LED P1 este disponibil spre comanda in Romania la un pretul aproximativ de 1999 lei (inclusiv TVA).

 

  Asus-P1-LED

 

Specificatii

 

Imagine

Tehnologie

0.45” DLP®

Sursa de lumina

LED

Durata de viata

30 000 ore (max)

Rezolutie

WXGA 1280 x 800 pixeli

Luminozitate

200 ANSI lumeni

Rata de contrast

2000:1

Lentila de proiectie

Raport proiectie

1.16 @ 16:10 (40” @ 1m)

Distanta proiectie

0.5 ~ 3 metri

Dimensiunea proiectiei/ecranului de proiectie

20 ~ 120 inci

Caracteristici Video

Moduri de proiectare

7 Moduri (Standard / Tabla neagra / Tabla alba / Dinamic /Joc / Peisaj / Cinema)

Auto Keystone

Da

Aspect

16:10/ 16:9 / 4:3

Consum

Mod pornit

45W

Compatibilitate cu adaptor de laptop ASUS

65W

Design Mecanic

Conector Tripod

Da

Reglare de inaltime instant

Da

Dimensiuni

Dimensiuni fizice (WxHxL)

125.5 x 33.5 x 130mm

Greutate

Greutate neta (Aprox.)

415g

Accesorii

geanta, incarcator, cablu alimentare, cablu integrat de 30 pini (D-sub/Composite), Ghid de utilizare, Garantie,
CD suport (Manualul Utilizatorului)

Cele mai citite