Reclama Samsung Galaxy S II ironica si batjocoritoare la adresa iPhone 4S

Samsung si Apple sunt din nou in razboi! Cea mai recenta reclama Samsung Galaxy S II isi bate joc de Apple iPhone 4 S si de fanii sai disperati.

Valul recent de reclame Samsung batjocoritoare la adresa Apple a continuat cu cea mai recenta reclama Galaxy S II in care fanii disperati Apple care asteapta sa puna mana pe cele mai recente produse Apple sunt "Samsunged" (samsungati) de catre gama vasta de caracteristici ale telefonului cu Android.

Cel mai mare rival iPhone, Samsung Galaxy S II a vandut de la lansarea de anul trecut mai mult de 5 milioane de dispozitive.

Samsung GalaxySII

Samsung vs. Apple

Dupa ce si-a atacat rivalul Apple in numeroase randuri in ultima perioada, Samsung lauda carcateristicile de navigatie GPS ale telefonului Galaxy S II in noua reclama ce ataca iPhone 4S mentionand problemele telefonului cu bateria si faptul ca arata identic cu modelul de anul trecut - iPhone 4.

Razand de cei care stau la coada noaptea pentru a fi printre primii care cumpara cele mai recente gadgeturi portabile de la Apple, noua reclama arata cum fanii sunt "Samsunged" (samsungati) de catre telefonul cu potential pretins superior cu dual-core, camera de 8 megapixeli care beneficiaza de puternicul Android.

Desi cu un ton umoristic si puternic batjocoritor, reclama la S II ar putea fi considerata ca fiind nimic mai mult decat cresterea geloziei monstrului cu ochi verzi. Recalama vine dupa o reclama la tableta Samsung Galaxy in care compania coreeana isi prezinta tableta in aproape acelasi mod in care Apple si-a prezentat iPad in reclama, folosind chiar si aceeasi actrita.

Vezi aici reclamele la tableta Galaxy si iPad in care apare aceeasi actrita.

Cele mai citite