Samsung a lansat smartphone-ul Samsung GALAXY S Advance

Samsung a anuntat lansarea smartphone-ului Samsung GALAXY S Advance, creat pentru aceia care se definesc prin telefonul pe care il folosesc. GALAXY S Advance atinge un echilibru de stil, putere si performanta.

Cu un procesor dual core de 1.0 GHz si conectivitate HSPA 14.4 Mbps, GALAXY S Advance a fost creat pentru a livra putere si conectivitate, oferind o flexibilitate uimitoare si o interfata cu rata ridicata de raspuns, pentru operarea usoara a mai multor sarcini in acelasi timp. Deschiderea aplicatiilor se realizeaza mai rapid, fara nicio intarziere, experienta utilizatorului fiind amplificata de tranzitia mai lina a imaginilor de pe ecran, procesarea mai rapida a imaginilor si performanta sporita de descarcare si navigare Web.

Designul curbat al ecranului smartphone-ului GALAXY S Advance imbunatateste manevrabilitatea telefonului si se potriveste formei fetei utilizatorului. Display-ul Super AMOLED de 4.0'' ofera experienta vizuala excelenta, la care utilizatorii se asteapta de la smartphone-urile Samsung GALAXY, furnizand reproduceri fara pereche ale culorilor si asigurand claritatea intensa a fotografiilor si videoclipurilor facute de camera de 5MP.

Prevazut cu Android Gingerbread si interfata Samsung's TouchWiz, GALAXY S Advance le ofera utilizatorilor posibilitatea de a fi permanent conectati prin intermediul serviciilor Samsung Hubs si ChatON. Music Hub ofera o experienta deplina de stocare a muzicii cu acces la peste 11 milioane de melodii si posibilitatea ca fiecare utilizator sa-si personalizeze catalogul muzical. Readers Hub ofera acces la peste 2,3 milioane de e-book-uri, 3.500 de reviste si 200 de cotidiene; in timp ce reteaua popular Game Hub ofera acces la mii de jocuri, completate de fluxuri de stiri despre jocuri.

Platforma de comunicare Samsung ChatON conecteaza toti utilizatorii de smartphone-uri intr-o singura comunitate folosind numere de telefon in loc de usernames si parole, garanteaza mesagerie instanta, chat de grup si impartasire de continut in formate diverse – imagini, video, contacte, calendar – cu scopul de a face trimiterea si primirea mesajelor mai simpla si mai intuitiva ca niciodata.

GALAXY S Advance prezinta, de asemenea, si serviciul Find My Mobile, un sistem de management unic pentru telefoanele pierdute, care asigura securitatea datelor criptate in cazul pierderii acestora, si le permite utilizatorilor sa-si detecteze telefonul direct de pe internet sau chiar sa stearga datele din telefon de la departare.

Smartphone-ul va fi disponibil in Rusia incepand cu luna februarie, si apoi va fi introdus treptat in CIS, Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Asia de Sud-Est si Sud-Vest, America Latina si China.

Samsung-GALAXY-S-Advance

Retea

HSPA  14.4Mbps  850/900/1900/2100

EDGE/GPRS  850/900/1800/1900

Procesor

1 GHz Dual-Core

Display

4.0’‘ WVGA(480x800) Super AMOLED display

SO

Android 2.3(Gingerbread)

Camera

Principala (Spate) : 5 Megapixel Auto Focus Camera cu LED Flash

Secundara (Fata) : 1.3 Megapixel Camera

Video

Codec : MPEG4, H.263, H.264, WMV, DivX, VC-1

Înregistrare/ Playback : 720@30fps>

Audio

Codec : MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, AC3

Music Player cu SoundAlive

3.5mm Ear Jack, Radio Stereo FM cu RDS

Specificatii adaugate

Samsung TouchWiz/ Samsung L!ve Panel UX

Samsung Apps

Samsung Kies 2.0/ Samsung Kies air/ AllShare

ChatON (Poate fi decarcat de pe Samsung Apps)

Readers Hub (Poate fi descarcat de pe Samsung Apps)

Music Hub

Game Hub

Servicii GoogleTM Mobile

- Android Market™, Gmail™, YouTube™, Google Maps™,

Sincronizare cu Google Calendar™

Polaris Office

Find My Mobile

A-GPS

Conectivitate

Tehnologie Bluetooth® v 3.0 High Speed

USB 2.0

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n

Sezori

Proximitate, Accelometru, Geomagnetic, Lumina, Giroscop

Memorie

8/16GB + 768MB(RAM)

microSD (pana la 32GB)

Dimensiune

123.2 x 63.0 x 9.69 mm, 120g

Baterie

Baterie standard, Li-ion 1,500mAh

Cele mai citite